Shiitake

De Shiitake-MRL bevat mycelium en primordia. De werking is anders dan met extracten. Biomassa heeft het voordeel dat er geen ongewilde verschuiving van effect plaats vindt in tegenstelling tot extracten of concentraten die vaak gevriesdroogd (lyofilisatie) worden. De activiteit van de biomassa is precies hetzelfde zoals de raw paddestoel, enkel versterkt door het gebruik van het gehele mycelium.

Mycelium biomassa van paddestoelen bieden een brede mix aan van verschillende samenwerkende en gerelateerde gezonde biobeschikbare ingrediënten zoals de natuur het zelf bedoeld heeft.

Toepassing:
Shiitake is antibacterieel en ondersteunt het immuunsysteem

Kenmerken:

Bevat Mycelium en Primordia
Hoogste kwaliteit cultivatie
100% biologisch Shiitake
Bevat Biomassa
500 mg per tablet
 28,75
90 tabletten
08-2019
 •  27,31
  2 stuks
  5% korting

Direct leverbaar!

Zet op verlanglijst

Productclassificatie:
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Enkel de Beste Shiitake Lentinula paddestoelen

De Shiitake Lentinula van Mycology Research Laboratories bevat het mycelium en primordia dat gecultiveerd is in een biomassa dat groeit op een steriele (autoclaved) substraat. Dit cultivatie proces garandeert een poeder dat vrij is van elke vorm van contaminatie door andere schimmels en dat er geen enkele pesticide en/of zware metaal in het product zit. Dit cultivatie systeem is gepatenteerd en bewaakt daarom een gestandaardiseerde productie van Shiitake Lentinula. Na cultivatie wordt de biomassa steriel gesealed in een hoge kwaliteits- verpakking.

Biomassa vs Extracten

De Shiitake-MRL bevat mycelium en primordia. De werking is anders dan met extracten. Biomassa heeft het voordeel dat er geen ongewilde verschuiving van effect plaats vindt in tegenstelling tot extracten of concentraten die vaak gevriesdroogd (lyofilisatie) worden. De activiteit van de biomassa is precies hetzelfde zoals de raw paddestoel, enkel versterkt door het gebruik van het gehele mycelium. Mycelium biomassa van paddestoelen bieden een brede mix aan van verschillende samenwerkende en gerelateerde gezonde biobeschikbare ingrediënten zoals de natuur het zelf bedoeld heeft.

Paddestoelen bestaan meer dan 90% in de levenscyclus als mycelium (zwamvlok). Mycelium is het netwerk van alle draden van een schimmel, die meestal onder de grond zitten. Bij parasitaire plantenschimmels zoals bijvoorbeeld cordyceps zitten de vooral tussen de cellen van de gastheer zelf. Omdat paddestoelen zelf geen energie kunnen produceren door fotosynthese (zoals planten), moet het mycelium actief voedingstoffen uit de omgeving opnemen en omzetten in metabolieten die de paddestoel kan gebruiken om te leven. Deze eigenschap van mycelium is verantwoordelijk voor de hoog enzymatische activiteit en werkzaamheid van paddestoelen.

Strenge Controle

Shiitake-MRL Shiitake Lentinula wordt onder dezelfde strenge gecontroleerde condities gefabriceerd als het proces van reguliere medicijnen en farmaceutische middelen. Dit betekent dat er gegarandeerd kan worden dat kan worden dat elk tablet 500 mg gestandaardiseerd Shiitake bevat.

Na het doorstaan van strenge kwaliteit controles in een onafhankelijk laboratorium worden de producten vrijgegeven.

Biologisch Gecertificeerd

De Shiitake-MRL is 100% biologisch en Organic gecertificeerd (Certificate No. 103491-A) in de Verenigde Staten en al vanaf 2005 volledig biologisch gecertificeerd door de Europese Unie (Certificate No. 105493-A).

Extra informatie

Voedingssupplement

Kruidenpreparaat

Bewaring

Bij voorkeur afgesloten, op een koele, droge en donkere plaats bewaren. Niet in de koelkast.

Gebruiksaanwijzing

Twee tot zes tabletten per dag, tenzij anders voorgeschreven. Raadpleeg een dokter als u zwanger bent of borstvoeding geeft, of als u geneesmiddelen neemt.

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering (6 tabletten):
Shiitake biomassa - 3000 mg

Ingrediënten
Shiitake

Allergenen Informatie

Dit product bevat geen allergenen.

Biologisch

Ja

Raw

Ja

Vegetarisch

Ja

Vegan

Ja

Glutenvrij

Ja

Inhoud

90 tabletten

Distributeur

NatuurApotheek - Weteringweg 14, 2641 KM Pijnacker

Ratings & Reviews

5
1review
5 ster
1
4 ster
0
3 ster
0
2 ster
0
1 ster
0
Review toevoegen
Klantenrecensies
 • 0 van de 0 mensen vind deze review behulpzaam

  By far het beste!

  Dit is echt met afstand het beste shiitake product. Het bevat alles wat je wil uit deze paddestoel en heeft mij echt goeie resultaten gegeven.

  Door Floor op

  Notitie
  Was deze review behulpzaam voor jou?