Alles over Yacon

Yacon is een natuurlijke suikervervanger dat ook als heerlijke prebiotische stroop gebruikt kan worden. Op deze pagina vind je alles over de Yacon, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Yacon is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Yacon?

De Yacon-plant is een soort die inheems is in het Andesgebergte. Het groeit goed in droge klimaten en wordt al eeuwenlang door de Inca's gebruikt. Yacon is een zoet smakende knolgewas met veel vezels, antioxidanten en een laag suikergehalte. Het wordt vaak gebruikt om siroop of meel van te maken.

De smaak van Yacon wortel siroop is een combinatie van appel en watermeloen, waardoor het als bijnaam “apple of the earth” heeft. Andere vinden dat yacon siroop smaakt als een mix van stroop en karamel.

wat is krill?
wat doet krill?

Hoe werkt Yacon?

Yacon siroop is een suikervervanger met een lage glycemische index en weinig calorieën, wat bijzonder is voor een vloeibare zoetstof. Daarnaast heeft yacon de grootste hoeveelheid FOS (fructooligosaccharides) van alle bekende voedingsbronnen en is het daarom een krachtig prebioticum.

De zoete smaakt van yacon komt van fructooligosaccharides (FOS), een uniek type van suiker (inuline) die niet kan worden geabsorbeerd door je lichaam. Het is rijk aan fructo-oligosachariden, prebiotica die de groei van gezonde bacteriën in de darm voeden.

Yacon bevat van nature de gezonde alkaloïden terpeen, chinolon en alkaloïde.

De toepassingen, voordelen en werking van Yacon:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan yacon worden geadviseerd in een dosering variërend van 8ml siroop per dag of 15 gram poeder. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Hoge dosering yacon (siroop) kan diarree en misselijkheid veroorzaken als je een gevoelig spijsverteringsstelsel hebt.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Yacon:

Yacon wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Yacon en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Yacon langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Yacon productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Yacon te koop?" Wij leveren enkel de beste Yacon waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Yacon zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Yacon voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Yacon te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline