Alles over Coriolus Versicolor (Elfenbankje)

Coriolus bevat zeer speciale polysacchariden voor het immuunsysteem. Als je wil weten wat Coriolus is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Coriolus Versicolor: Beroemde Elfenbankje

Coriolus versicolor wordt ook wel Elfenbankje, Tramestes Versicolor of Turkey Tail genoemd. De naam versicolor verwijst naar de verschillende kleurschakeringen, die zichtbaar zijn aan de bovenzijde van de hoed van de paddenstoel.

In de Chinese en Japanse geneeskunde wordt de coriolus al heel lang gebruikt voor de ondesteuning van het immuunsysteem.

Tegenwoordig is het de meest voorgeschreven paddenstoel met medicinale eigenschappen en wordt het door het farmaceutische bedrijf Sankyo Pharmaceutical Company als het medicijn 'Krestin' verkocht.

maitake
coriolus

Hoe werkt Coriolus?

De werkzame stoffen in Coriolus zijn de polysaccaride K (PSK) en aan proteïne gebonden polysaccharide petiden (PSP). Met name het bestanddeel PSK, dat vooral in Japan veelvuldig wordt geadviseerd, is uitvoerig onderzocht.

PSK & PSP

PSK en PSP stimuleren en ondersteunen het immuunsysteem. Het grote voordeel van het gebruik van PSK is dat het niet giftig is en zonder noemenswaardige bijwerkingen kan worden ingenomen. Daarnaast is het uitgebreid onderzocht en gedocumenteerd.

De toepassingen, voordelen en werking van Coriolus:

✔  Coriolus is goed voor het immuunsysteem*

✔  Coriolus ondersteunt de afweer*

 

 

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Afweer problemen? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Wetenschappelijk onderzoek en referenties

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent en beschikking hebt tot het meeste recente wetenschappelijke onderzoek en deskundig advies. Wil je wetenschappelijke referenties en naslagwerk lezen over Coriolus? Mocht je meer informatie over de studies willen hebben, heb je moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Coriolus wordt vaak samen gebruikt met:

Supplementen met soortgelijke effecten worden vaak gecombineerd met Coriolus voor sneller en nog sterker effect. Voor een goede combinatie kijk je naar Astaxanthine, Reishi en Camu Camu.

Meest gestelde vragen over Coriolus:

Is Coriolus veilig?

Coriolus is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Coriolus en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Coriolus bijwerkingen en nadelen?

Coriolus is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Wat zijn de ervaringen met Coriolus?

Veel mensen gebruiken Coriolus langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Coriolus productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Coriolus anders dan de Coriolus van andere aanbieders?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Coriolus te koop?" Wij leveren enkel de beste Coriolus waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Coriolus te voelen?

Coriolus is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Coriolus voelen de effecten na 4-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Coriolus te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

©2012 - 2021 Superfoodsonline