Alles over Tribulus Terrestris

Tribulus is onder mannen één van de meest populaire supplementen. Op deze pagina vind je alles over de Tribulus, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Tribulus is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Tribulus?

> Tribulus is één van de populairste kruiden onder mannen.
> Tribulus kopen is een van de beste oplossingen voor hormonale ondersteuning.
> Tribulus is veilig, maar toch moeten sommige mensen voorzichtig zijn.

De Tribulus terrestis is een plant uit het Middellandse Zeegebied, waarvan de vruchten, bladeren en wortels worden verwerkt tot voedingssupplementen voor sporters.

Tribulus wordt daarnaast ook vaak ingezet voor de ondersteuning van het libido. In de Ayurveda staat deze plant bekend onder de naam Gokshura.

Tribulus Terrestris is een veel gebruikt supplement bij bodybuilding. Je kunt Tribulus Terrestris als poeder en als capsule extract kopen.

wat is tribulus?
wat doet tribulus?

Hoe werkt Tribulus?

Tribulus bevat verschillende vitamines, zoals vitamine A, B1, B2 en B3 en carotenoïden.

Protodioscin Saponinen

Protodioscin is een steroide saponine dat gevonden wordt in een paar verschillende planten, maar voornamelijk in Tribulus, Trigonella en Dioscorea.

Extracten van Tribulus terrestris die gestandaardiseerd zijn op protodioscine ondersteunen het meest.

De toepassingen, voordelen en werking van Tribulus:

✔  Speciaal voor mannen

✔  Populair bij krachtsporters

✔  Gaat vermoeidheid tegen*

✔  Goed voor het libido*

✔  Bevat Protodioscin

✔  Wordt ook in de Ayurveda gebruikt

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Mannen kwalen? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Meest gestelde vragen over Tribulus:

Is Tribulus veilig?

Tribulus is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Tribulus en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Tribulus bijwerkingen en nadelen?

Tribulus heeft invloed op het testosteron niveau, mensen dienen daar rekening mee te houden. Tribulus is niet aanbevolen voor mannen of vrouwen die medicijnen gebruiken voor een te hoge bloeddruk. Vermijd Tribulus tijden de zwangerschap en borstvoeding.

Is te veel Tribulus schadelijk?

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Tribulus, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Tribulus te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Wat zijn de ervaringen met Tribulus?

Veel mensen gebruiken Tribulus langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Tribulus productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Tribulus anders dan de Tribulus van andere aanbieders?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Tribulus te koop?" Wij leveren enkel de beste Tribulus waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Tribulus te voelen?

Tribulus is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Tribulus voelen de effecten na 3-5 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Tribulus te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline