Wij zijn Superfoodsonline

Al meer dan 9 jaar een vertrouwd adres voor al je superfoods en supplementen!

Sinds 2012 is Superfoodsonline een bekende plek voor natuurvoeding, heilzame kruiden, voedingssupplementen en superfoods. Gedurende deze tijd hebben wij bijzonder veel ervaring op gedaan en een kwaliteitsassortiment opgezet. Dit met alleen maar producten waar we honderd procent achter staan. Bij Superfoodsonline zijn we zo goedkoop als we kunnen om superfoods en supplementen voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Het idee voor de webshop is ontstaan toen we op zoek waren naar een voordelige online webshop met pure en biologische producten. We kwamen natuurlijk veel webshops tegen, maar veel waren te duur en het was maar de vraag of de producten wel echt biologisch waren.

Zo werken wij


We proberen zoveel mogelijk contact met je te hebben om je een fijne, veilige en effectieve ervaring met gezondheidsproducten te geven. Het is belangrijk dat jij kan vertrouwen op onze deskundigheid en ervaring.

Wij willen de hoogste kwaliteit gezonde superfoods en voedingssupplementen bereikbaar te maken voor zoveel mogelijk mensen, niet enkel voor de klanten met een ruimere portemonnee.

Daarnaast laten we je graag zien wie wij zijn en hoe wij te werk gaan. Zo kunnen we garanderen dat we veiligheid serieus genomen hebben, dat de producten in orde zijn en of wij verstand van zaken hebben.

Deskundigheid vinden wij belangrijk


We hebben hoog gekwalificeerde werknemers in dienst met verschillende achtergronden. Zij dragen allen bij aan de expertise van Superfoodsonline.

We in staat zijn om onderzoeken en studies kritisch te lezen en te begrijpen. We baseren onze uitingen en adviezen enkel op het meest recente wetenschappelijke onderzoek.

We zorgen ervoor dat veiligheid altijd op de eerste plek staat. Hier vind je alles over Veiligheid.

We presenteren onze claims geheel volgens de wetgeving. Dit verzinnen we gelukkig niet zelf. We maken alles wat toegestaan is inzichtelijk.

Wij delen graag onze ervaring met jou


Bij ons weet je dat je goed zit, omdat onze werknemers zorgvuldig en met liefde met je bestelling omgaan. We hebben in de laatste 5 jaar van meer dan 50.000 klanten het vertrouwen mogen krijgen. En gelukkig, mensen blijven bij ons terugkomen. Dat vertrouwen koesteren staat dan ook centraal, nu en in de toekomst.

Wij krijgen dagelijks vele vragen binnen waardoor we weten wat de effectiefste producten en stoffen zijn, dit delen we graag met je.

Soms zijn er erg veel producten die in aanmerking kunnen komen, maar welke is de juiste keuze? We helpen je graag verder, op de website en met persoonlijk contact.

Het vertrouwen van onze klanten


Anders dan bij veel andere winkels die beoordelingen en klantenreviews tonen, worden alle beoordelingen bij ons door Superfoodsonline klanten geschreven. Om in aanmerking te komen om een review of ervaring te plaatsen moet je een bestelling geplaatst hebben. Je hebt dus toegang tot eerlijke ervaringen van andere klanten die kunnen bijdragen aan goede keuze. Je kan altijd bij ons terecht voor informatie en advies, maar er wordt ook geluisterd naar klachten en opmerkingen. We gaan zorgvuldig om met je persoonlijke privacy. Dit is erg belangrijk voor ons.

Sinds het begin van Superfoodsonline hebben wij geen enkele keer persoonlijke informatie gegeven of verkocht aan derden. Je persoonlijke informatie blijft altijd geheel afgeschermd en confidentieel. Daarnaast zijn we, sinds augustus 2018, geheel in lijn met de nieuwe Europese Unie GDPR (AVG) privacy wetgeving.

Wij bieden de volgende service:

✔  Voor 23.59 uur besteld, morgen bezorgd

✔  Binnen 14 dagen gratis retourneren

✔  We hebben de meeste producten op voorraad en verzenden meteen

✔  Veilig betalen met een veilige SSL & HTTPS verbinding

✔  We zijn goed bereikbaar via email en telefoon

✔  Ruime betaalmogelijkheden. Ook achteraf betalen met AfterPay

✔  Klanten geven Superfoodsonline een 9,6/10

✔  Bestellingen vanaf 35 euro worden gratis verzonden

Het Assortiment

Toen het bedrijf werd opgericht werd er enkel een klein assortiment superfoods verkocht. Het assortiment is ongelofelijk gegroeid en de nadruk is volledig gaan liggen op het verkrijgen van de beste en meest speciale producten van alle uithoeken van de wereld. Bij Superfoodsonline vinden we het belangrijk om biologische, raw, traditionele en authentieke superfoods, supplementen, ayurvedische en chinese kruiden en vegetarische proteïne uit te kunnen bieden en zijn daarom constant opzoek naar verbeteringen en uitbreidingen. Tegenwoordig hebben we een zeer ruim assortiment kruiden, superfoods en supplementen dat nog elke week groeit.

Superfoods

We bieden gecertificeerd biologische, raw en vegan superfoods aan waaronder Tarwegras, Gerstegras, Spirulina, Chlorella, Maca, Moringa, Camu Camu en Acerola. Daarnaast bieden we allerlei superfoods aan die allen weer andere samenstellingen vitaminen, mineralen, aminozuren, vetzuren en antioxidanten hebben.

superfoods

Voedingssupplementen

We bieden enkel de merken supplementen die wij als 100% betrouwbaar, zuiver én effectief beschouwen, anders komen ze niet in het assortiment. Ze bevatten veelal gepatenteerde ingrediënten. Ze hebben vaak hogere concentraties en een breder spectrum aan werkzame stoffen.

supplementen

Traditionele Chinese kruiden

Traditionele Chinese kruiden zijn zeer belangrijk in de TCM (Traditional Chinese Medicine) en vormen een compleet systeem aan natuurgeneeskunde dat al meer dan 2000 jaar bestaat. We hebben een grote hoeveelheid traditionele en autenthieke Chinese kruiden in het assortiment, waaronder Cordyceps, Ginseng Panax, He Shou We, Reishi Mushroom, Rhodiola Rosea en Tribulus Terrestris.

TCM

Ayurvedische kruiden

India heeft ook een oude traditionele natuurgeneeskunde, namelijk de Ayurveda. De vertaling van Ayurveda is "leer van het lange leven" en heeft als doel om balans te brengen aan lichaam en geest. Ayurvedische kruiden zijn een uiterst effectieve categorie waar tegenwoordig ook veel supplementen in extract vorm van worden gemaakt. Ons assortiment is ruim met veel verschillende producten, waaronder Ashwagandha, Brahmi, Gotu Kola, Neem, Haritaki en Triphala.

Ayurveda

Maak kennis met ons team

Annet Gnodde

Annet Gnodde

Product & Logistiek Manager / Drogist / Orthomoleculair Therapeut
annet@superfoodsonline.nl

Elisa

Elisa Hagens

Logistiek / Klantenservice
elisa@superfoodsonline.nl

Joyce

Eugenie Strickx

Logistiek / Klantenservice
eugenie@superfoodsonline.nl

Joyce

Joyce Gnodde

Logistiek / Klantenservice
joyce@superfoodsonline.nl

Pieter Dijkstra

Pieter Dijkstra

Directeur / IT
pieter@superfoodsonline.nl

Robin Rymarczuk

Robin Rymarczuk

Business Development & Marketing Manager
robin@superfoodsonline.nl

Tom van der Louw

Tom van der Louw

Klantenservice / Logistiek
tom@superfoodsonline.nl

Veralinde

Veralinde Jelsma

Logistiek / Design
veralinde@superfoodsonline.nl

Wendy Dijkstra

Wendy Dijkstra

Mede eigenaar / Financiën
wendy@superfoodsonline.nl

Annet Gnodde

Annet Gnodde

Product & Logistiek Manager / Drogist / Orthomoleculair Therapeut
annet@superfoodsonline.nl

Annet Gnodde


Als productmanager bij Superfoodsonline ben ik verantwoordelijk voor de inkoop van onze producten en zorg ervoor dat deze voor jou zo snel mogelijk beschikbaar komen. Mijn doel is om zo veel mogelijk in eigen voorraad te hebben. Informatie zoals ingrediënten en gebruiksaanwijzingen worden door mij beschreven. Ik heb contact met de leveranciers en hou de kwaliteit van producten in de gaten. Ook mag ik ervoor zorg dragen dat jouw bestelling netjes en vlot de deur uitgaat.

Wanneer je op zoek bent naar een specifiek product is het handig om contact met mij op te nemen, door goede contacten met de leveranciers weet ik snel of iets wel of niet beschikbaar is voor onze webshop.

Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk op het Alfa college gevolgd, maar ben in het derde jaar naar de Hotelschool gegaan. Hier ben ik echter nooit gestart omdat ik samen met mijn man een dochter mocht krijgen. Nu hebben wij intussen drie kinderen, twee meiden en een jongen. Het hebben van een gezin geeft een extra boost bij het werken met gezonde voedingssupplementen. Want uiteindelijk draait het om de gezondheid van onze kinderen en de toekomstige generatie.

Elisa

Elisa Hagens

Logistiek / Klantenservice
elisa@superfoodsonline.nl

Elisa Hagens


Als dochter van een van de medeoprichters van dit bedrijf heb ik het hele groeiprocess meegemaakt. Van een kast met producten in de woonkamer naar een heel eigen pand met een boel medewerkers is bijzonder om te zien. Als mijn eerste en enige baantje ben ik erg dankbaar voor de mogelijkheid dat ik hier mag werken en ik zie mezelf niet snel ander werk doen. Ik pak je pakketjes in en er is een grote kans dat je mij aan de telefoon krijgt als je een vraag hebt, ik doe sinds kort namelijk ook de klantenservice. Het geeft me altijd een goed gevoel als ik iemand heb kunnen helpen.

Ik vind mijn gezondheid erg belangrijk. Zo probeer ik zoveel mogelijk verse groenten en fruit te eten en gebruik ik ook af een toe producten van de winkel, zoals spirulina en visolie. Voor mijn mentale gezondheid mediteer ik en vind ik het belangrijk om veel met mijn vrienden te zijn. Ik denk dat mensen vaak vergeten hoe erg je fysieke en mentale gezondheid met elkaar verbonden zijn.

Ik ben van plan om nu te gaan sparen zodat ik in de zomer kan gaan reizen. Mijn grote droom is om ooit een busje te kopen zodat ik over de hele wereld kan reizen en werken. Mijn hobbys zijn schilderen, dansen en te laat komen.

Joyce

Eugenie Strickx

Logistiek / Klantenservice
eugenie@superfoodsonline.nl

Eugenie Strickx


Ik ben Eugenie en ik werk iets langer dan een jaar bij Superfoodsonline. Als administratie en logistiek medewerker draag ik bij aan het bijhouden van de administratie. Ook spring ik soms bij om pakketjes in te pakken.

Mijn interesses liggen bij international business en management, dit is dan ook waar mijn interesses binnen Superfoodsonline zelf liggen. Ik ben ook regelmatig actief in de klantenservice en help iedereen graag.

Ik sport elke week minstens drie keer per week naast mijn studie. Als ik tijd over heb rijd ik graag paard of speel ik wat op de piano.

Joyce

Joyce Gnodde

Logistiek / Klantenservice
joyce@superfoodsonline.nl

Joyce Gnodde


Ik ben begonnen als logistiek medewerker. Tegenwoordig doe ik nu ook de klantenservice. Hierbij probeer ik klanten zo goed mogelijk te woord te staan via de telefoon of e-mail.

Ook help ik met het design van de website, bijvoorbeeld door de producten en poeders te fotograferen en te bewerken. Ik vind het erg leuk dat superfoodsonline mij de mogelijkheid geeft om dit te doen. Zo kan ik groeien in onderwerpen die ik leuk vind.

Zelf ben ik nu bezig met het afronden van mijn vwo opleiding en kijk ik er erg naar uit om te gaan studeren. Naast school vind ik het erg leuk om te voetballen en hou ik er van om te koken en bakken.

Pieter Dijkstra

Pieter Dijkstra

Directeur / IT
pieter@superfoodsonline.nl

Pieter Dijkstra


Ik ben medeoprichter van Superfoodsonline. Ik ben verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van onze webshop. In de praktijk houdt dat in dat ik plannen en doelen maak, het team aanstuur en zorg draag voor andere aspecten binnen Superfoodsonline. Ik spring bij waar nodig en daarnaast ben ik de IT-specialist van ons team.

Mijn interesse in gezond eten en supplementen is begonnen tijdens mijn promotieonderzoek. Ik had de behoefte om mentaal scherper te zijn. Toen ik las dat visolie “goed is voor je hersenen” ben ik begonnen met mijn eerste supplementen experiment. Het visolie experiment had een onverwacht gevolg: al snel viel het mij op dat mijn huidproblemen verdwenen bij een dosering van vier visolie capsules per dag.

Dankzij het visolie experiment ging ik andere gezonde producten onderzoeken. Door mijn wetenschappelijke achtergrond was ik goed in staat om artikelen te begrijpen. Als ik vragen had over analyserapporten, dan kon Wendy mij altijd goed helpen door haar achtergrond als biotechnologisch analist. Echter, ik kon niet een winkel vinden die voldeed aan al mijn wensen. Door samen met Wendy Superfoodsonline in 2012 te starten, ontstond de webwinkel waar ik zelf behoefte aan had.

Ik heb Cognitieve Kunstmatige Intelligentie aan de Universiteit Utrecht gestudeerd. Ook ben ik gepromoveerd aan de Rijksuniversiteit Groningen op het verbeteren van gereguleerde gegevensuitwisseling. Vooraf Superfoodsonline was ik IT-consultant in enterprise content management.

Robin Rymarczuk

Robin Rymarczuk

Business Development & Marketing Manager
robin@superfoodsonline.nl

Robin Rymarczuk


Mijn taak binnen het bedrijf is ervoor zorgen dat je ons kan vinden, dat je vervolgens het product vindt dat jij zoekt en daarna blij bent aan het eind van het proces. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in de voedingssupplementen branche.

Je mag ervan uitgaan dat de teksten die je tegenkomt op de categoriepagina's door mij zijn geschreven aan de hand van wetenschappelijk onderzoek en betrouwbare autoriteit bronnen (EFSA, NVWA, PubMed, ConsumerLab).

Ik heb een Master of Science diploma in de Psychologie en Wetenschapsfilosofie (cum laude) van de Rijksuniversiteit Groningen. In de praktijk komt dit neer op aardig innovatief denkvermogen, probleemoplossende capaciteiten en een wetenschappelijke werkwijze. Daarnaast publiceer ik regelmatig in peer-reviewed wetenschapsbladen over media, technologie en filosofie.

Tom van der Louw

Tom van der Louw

Klantenservice / Logistiek
tom@superfoodsonline.nl

Tom van der Louw


Als logistiek medewerker zorg ik er onder andere voor dat bestellingen op tijd en op de juiste manier worden ingepakt, zodat deze zo snel mogelijk verzonden kunnen worden. Naast het inpakken van bestellingen ben ik ook werkzaam in de klantenservice. Ik ben voorheen bij een ander bedrijf werkzaam geweest in de klantenservice, waarbij ik veel ervaring heb kunnen opdoen. Hierdoor kan ik je op een juiste manier te woord staan en help ik je graag verder, zowel telefonisch als via de mail.

Op dit moment ben ik bezig met mijn 3e jaar van de bachelor Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Binnen deze bachelor volg ik het Business and Management profiel, waarbij de focus ligt op het managen van teams, sturen van organisaties en het rekening houden met de (veranderende) omgeving waarin bedrijven opereren. Na deze bachelor wil ik verder studeren en ben ik van plan een master in de richting van Supply Chain Management te gaan volgen. Wat ik na het studeren wil gaan doen, dat weet ik nog niet precies.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool om even wat stoom af te blazen, daarnaast geeft het regelmatig sporten mij veel energie en zorgt het ervoor dat ik lekker in mijn vel zit.

Veralinde

Veralinde Jelsma

Logistiek / Design
veralinde@superfoodsonline.nl

Veralinde Jelsma


Mijn naam is Veralinde en 23 jaar oud. Momenteel zit ik in mijn derde jaar op Kunstacademie Minerva en werk daarnaast een aantal dagen in de week bij Superfoodsonline. Ik ben all-round inzetbaar, maar hou mij het liefste bezig met het design en uiterlijk van bijvoorbeeld de website.

Verder ben ik ook een aanspreekpunt in de klantenservice en sta altijd klaar om vragen te beantwoorden, zowel via de telefoon als de mail.

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk gezonde voeding kan zijn om je optimaal te voelen. Hier hou ik me dan ook graag mee bezig, ik heb echt geleerd dat met extra supplementen je jezelf toch een extra boost kan geven.

Wendy Dijkstra

Wendy Dijkstra

Mede eigenaar / Financiën
wendy@superfoodsonline.nl

Wendy Dijkstra


In 2012 ben ik samen met Pieter Superfoodsonline begonnen. Pieter begon zich te verdiepen in gezond eten en ik was goed in staat om met mijn laboratorium achtergrond de beste producten te vinden. We werden erg enthousiast over de effecten van gezonde voeding in ons eigen leven. Bovendien kwamen we er ook achter dat het een hele speurtocht is om producten te vinden die echt goed voor je zijn (zonder allerlei slechte vulmiddelen of inactieve grondstoffen).

We kregen het gevoel dat we anderen ook graag wilden helpen met gezonde voeding en zijn met dit idee een webwinkel gestart. Pieter zijn IT-kennis kwam heel goed van pas bij het programmeren van de website en ik richtte mij voornamelijk op het vinden van goede leveranciers, de klantenservice en het verzenden van de pakketjes. Ik heb veel plezier gehad in alle mooie en persoonlijke contacten met klanten die ik kreeg.

Inmiddels hebben we een echt team gekregen bij Superfoodsonline en werk ik achter de schermen. Ik doe de administratie en de financiën, maar natuurlijk spring ik nog steeds af en toe bij om bijvoorbeeld pakketjes te verzenden.

Voordat Superfoodsonline ontstond ben ik 15 jaar werkzaam geweest als biotechnologisch analist. Daar hield ik mij bezig met het ontwikkelen van nieuwe medicijnen. Deze wetenschappelijke achtergrond heeft mij goed geholpen om artikelen over gezonde voeding kritisch te kunnen lezen en de analyserapporten juist te kunnen beoordelen.

En wat doet Wendy het liefst in haar vrije tijd? Grote kans dat je mij tegenkomt met een boormachine of een schep in mijn hand. Mijn andere droom is namelijk het bouwen van een zelfvoorzienend huisje met een grote moestuin. Op een mooi stukje land aan de rand van een park ben ik nu aan deze droom aan het bouwen.

Onze accreditaties

Accreditaties van onze leveranciers:

Wij zijn biologisch gecertificeerd door Skal

Biologisch winkelen bij Superfoodsonline is 100% betrouwbaar en gecertificeerd. Sinds 7 mei 2014 heeft Superfoodsonline een biologisch certificaat van Skal. Dit is de enige bio controle organisatie in Nederland. Onze biologische producten (waaronder Purason) en webwinkel voldoen aan alle eisen van de Skal.

Onze Skal gevevens zijn: Skalnummer: 102338, Bio-certificaatnummer: 967980, NL-BIO-01.

Biologische certificering door Soil Association

De biologische producten van veel van onze merken zijn gecertificeerd door de Soil Association, een groep van biologische certificatie-instellingen in het Verenigd Koninkrijk. De Soil Association staat onder toezicht van DEFRA (departement voor milieubeheer, voedselvoorziening en plattelandszaken). De rol van de Soil Association is ervoor te zorgen dat alle voedingsmiddelen die verkocht worden als biologisch dat ook daadwerkelijk zijn. De DEFRA doet daarbij ook audits van elke fase van de bevoorradingsketen, vanaf de groei van de producten tot en met de export.

bio
bio
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2023 Superfoodsonline