Alles over Trypsine

Trypsine is een van de krachtigste enzymen om eiwitten in het menselijk lichaam af te breken. Op deze pagina vind je alles over de Trypsine, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Trypsine is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Trypsine?

Trypsine is een protease-enzym. Het wordt geproduceerd door de alvleesklier en vrijgegeven in de dunne darm als onderdeel van het spijsverteringsproces. Trypsine is een van de krachtigste enzymen om eiwitten in het menselijk lichaam af te breken. Het komt vrij als we voedsel eten en breekt eiwitten af in kleinere stukjes.

De structuur van trypsine werd voor het eerst opgelost door J. Olaf Boyer in 1954 en voor dit werk kreeg hij in 1978 de Nobelprijs voor de Scheikunde.

wat is Trypsine?
wat doet Trypsine?

Hoe werkt Trypsine?

Het wordt gevonden in veel soorten bacteriën en gisten, evenals in sommige planten. Het enzym helpt het eiwitmetabolisme door peptidebindingen in eiwitten te verbreken.

Trypsine is een eiwit dat de celdeling reguleert door de peptidebindingen in eiwitten af te breken. Het doet dit door eiwitten te splitsen aan het carboxyl (COOH) uiteinde van het aminozuur arginine.

De toepassingen, voordelen en werking van Trypsine:

✔  Draagt bij aan de normale werking van de spijsvertering

Deze gezondheidsclaims zijn op dit moment nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering en gebruik

Algemene dosering > 20.000 USP per dag Trypsine

Bij specifieke ondersteuning > 40.000 USP per dag Trypsine

Wanneer kan je het beste Trypsine innemen? Neem het vooraf aan elke maaltijd die koolhydraten bevat.

Gelijktijdige inname van zure voedingsmiddelen of vruchtensappen kan de effectiviteit van ongecoate preparaten verminderen.

wat is Trypsine?

Meest gestelde vragen over Trypsine:

In zeldzame gevallen kan een persoon een allergische reactie hebben op Trypsine, maar dit komt eigenlijk vrijwel nooit voor.

Veel mensen gebruiken Trypsine langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Trypsine productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

De effecten van Trypsine zijn meteen. Zodra je het inneemt begint het koolhydraten in het voedsel af te breken.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline