Alles over Rehmannia (Chinees vingerhoedskruid)

Rehmannia is een Chinees vingerhoedkruid. Het is een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de Rehmannia, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Rehmannia is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Rehmannia?

Rehmannia is een Chinees vingerhoedkruid en werd gebruikt om de keizer van China en zijn familie te behandelen in de Qing-dynastie (1644-1911). Rehmannia wordt soms "The Emperor of Herbs" genoemd. De wortels worden gebruikt als tonicum om het immuunsysteem te versterken.

wat is Rehmannia?
wat doet Rehmannia?

Hoe werkt Rehmannia?

De van nature voorkomende alkaloïden die in Rehmannia worden aangetroffen, worden asiatic acid en asiaticoside genoemd. Andere alkaloïden in deze plant zijn rhynchofylline, iso-rhynchofylline en magnolylglycosiden.

De toepassingen, voordelen en werking van Rehmannia:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan Rehmannia worden geadviseerd in een dosering variërend van 250-500 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Bij te hoge doseringen kan rehmannia bijwerkingen hebben zoals misselijkheid.

acerola recept
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline