Acerola

Biologische Acerola Poeder bij Superfoodsonline

Acerola bevat erg veel Vitamine C voor een superfood. Op deze pagina vindt je alles over Acerola, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Onderaan vindt je alle Acerola poeder en supplementen duidelijk vergeleken.

Heb je vragen over Acerola? Stel ze gerust.

Wat is Acerola?

De Acerola plant (Malpighia emarginata) wordt ook wel de West-Indische Acerola kers of Barbadoskers genoemd en is een plant uit de familie Malpighiaceae. Acerola groeit voornamelijk in Centraal- en Zuid-Amerika en Zuidoost-Azië. Acerola is al langere tijd beroemd door het hoge gehalte aan Vitamine C dat het bezit. Daarnaast beschikt de vrucht ook over verschillende andere vitamines, zoals vitamine A, B1, B2 en B3 en gezonde carotenoïden, allen essentieel voor het lichaam. Daarnaast is het een sterke antioxidant en is Acerola krachtig in het onschadelijk maken van vrije radicalen en oxidatieve stress.

Acerola plant wordt gekweekt in Zuidoost-Azië, Hawaï en in de Amerikaanse staat Florida. De Acerola vrucht heeft een hele mooie donkerrode tot oranje schil. Het geeloranje, sappige vruchtvlees is zuur door het tot 10% hoge ascorbinezuur-gehalte (vitamine C), waarmee de vrucht tot de meest vitamine C-rijke vruchten ter wereld behoort.

Acerola heeft een zoutzure smaak en heeft vanbinnen een geel tot oranje kleur. Acerola is lekker te gebruiken in combinatie van yoghurt, drankjes en toetjes.

acerola-bio

Top Keuze: Acerola BIO

Acerola's bevatten een extreem hoge concentratie vitamine C en polyfenolen. Naast een zeer hoog gehalte aan vitamine C zit er in acerola ook polyfenolen en bètacaroteen.

Meer informatie

Volledig natuurlijk, zonder toevoegingen

Veel mensen gebruiken vitamine C supplementen, echter deze bevatten vaak gesynthetiseerde stoffen. De Acerola poeder is volledig vrij van toevoegingen als maltodextrine, maniok wortel of toegevoegde vitamine C. Deze acerola is 100% puur. Supplementen met 1000 mg Vitamine C zijn ALTIJD synthetisch. Het gaat om synthetische ascorbinezuur, dat gewoonweg niet dezelfde kwaliteiten heeft als een goede biologische natuurlijke vitamine C, zoals gevonden in Acerola.

Acerola zit vol met goede stoffen

Vitamine C is beschikbaar in verse groenten en fruit, maar je krijgt zelden genoeg vitamine C binnen. In vergelijking met sinaasappels biedt het dertig keer meer vitamine C. Wat veel mensen niet weten is dat de Acerola ook veel vitamine A bevat. Daarnaast bevat het een goede dosering B-vitaminen en mineralen in de actieve vorm.

Acerola bevat anthocyanidinen

Een groot voordeel van natuurlijke vitamine C uit Acerola is dat je er ook nog een heleboel andere krachtige stoffen bij krijgt zoals anthocyaniden (quercetine, tannine, chlorogeenzuur, en cyanidin-3-glycoside) die met elkaar samenwerken.

Vers of poeder?

Omdat de vrucht erg kwetsbaar kan zijn is verse acerola in Nederland niet verkrijgbaar. Gelukkig kan met een goede productiemethode er een goede kwaliteit Acerola poeder en Acerola capsules aangeboden worden.

Is Acerola veilig?

Acerola is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met de Acerola bes en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Acerola bijwerkingen en nadelen?

Acerola heeft geen bijwerkingen en er zijn geen nadelen verbonden met het gebruik.

Wat zijn de ervaringen met Acerola?

Veel mensen gebruiken Acerola langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor het toevoegen van hoge doseringen natuurlijke vitamine C één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Acerola productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Acerola anders dan de Acerola van andere aanbieders?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Acerola te koop?" Wij leveren enkel de beste Acerola waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Acerola te voelen?

Acerola is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekend dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Acerola voelen de effecten na 3-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Acerola te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.