solgar kwaliteit

The Gold Standard in Vitamins

Solgar

Solgar: Gouden Kwaliteit


Solgar® heeft al sinds 1947 passie voor gezondheid en welzijn. De missie en ambitie is het creëren van de meest hoogwaardige natuurlijke voedingssupplementen, op wetenschappelijke basis.

solgar kwaliteit
solgar productie

WETENSCHAP en NATUUR


Solgar® producten zijn samengesteld en gedoseerd op basis van onderbouwd wetenschappelijk onderzoek naar de functies en werking van voedingsstoffen in het lichaam.

Solgar® producten zijn zo veel mogelijk natuurlijk, van plantaardige oorsprong en afkomstig van duurzame teelt.

EIGEN PRODUCTIE, HOOGSTE KWALITEIT


Als een van de weinige bedrijven in de branche beschikt Solgar zélf over de meest geavanceerde productiefaciliteiten. Er wordt geproduceerd in kleine batches voor een constante kwaliteit en optimale versheid.

Solgar® produceert aan de hand van de meest strikte GMP-richtlijnen. Elk Solgar® product is nauwgezet gecontroleerd op zuiverheid, stabiliteit én werkzaamheid.

solgar kwaliteit
solgar productie

VOOR IEDEREEN


Het grootste deel van de Solgar® producten is geschikt voor vegetariërs, vegan en kosher. Solgar® producten bevatten geen synthetische kleur- en smaakstoffen en zijn waar mogelijk, vrij van suiker, zuivel, zout, gist, gluten en zetmeel.

Drogisterij Helfrich Surhuisterveen

Superfoodsonline werkt samen met Drogisterij Helfrich in Friesland.

Drogisterij Helfrich onderscheidt zich door een ruime product keuze met een uitmuntende klantenservice en deskundigheid.

Klanten die geïnteresseerd zijn in Solgar of Viridian producten, en in de buurt van Surhuisterveen wonen, raden we aan om op deze locatie je producten te kopen. De Drogisterij Helfrich is een officieel verkooppunt van Solgar producten en heeft een ruime voorraad.

Voor persoonlijk en deskundig advies kan je te allen tijde bij Drogisterij Helfrich terecht.

wat is Lavendel?

✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 50,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline