solgar kwaliteit

The Gold Standard in Vitamins

Solgar

Solgar: Gouden Kwaliteit


Solgar® bestaat al 75 jaar en zet zich in voor kwaliteit, gezondheid en welzijn. De missie is altijd dezelfde geweest: het creëren van de beste voedingssupplementen in kleine batches met behulp van nauwgezet onderzoek. Als het om kwaliteit gaat, is Solgar® de hoogste standaard.

solgar kwaliteit
solgar productie

WHAT LEADS US


Je gezondheid is serieus, geen trend om te negeren. Solgar’s formuleringen zijn specifiek ontworpen om welzijn te ondersteunen, daarom zijn ze altijd geleid door ijverig onderzoek, wetenschap en de kracht van de natuur. Maar het belangrijkste is dat ze door jou zijn geleid..

Ingrediënten van de natuur. Solgar Wetenschap. Jouw gezondheid.

MADE IN THE USA


Solgar®-vitamines en -supplementen worden in de VS gemaakt met geselecteerde ingrediënten van over de hele wereld, door onze mensen in onze productiefaciliteiten. Geloof het of niet, voor anderen is dat zeldzaam. Ze maken onze producten zelf - in kleine batches, met alleen de beste grondstoffen

.

Ze proberen kunstmatige ingrediënten en onnodige vulstoffen, bindmiddelen of kleurstoffen te vermijden. Waar mogelijk maken ze onze producten niet-gmo, veganistisch, glutenvrij, zuivelvrij, koosjer en halal. Dat is de norm waaraan ze ons elke dag houden.

solgar kwaliteit
solgar productie

IT’S ABOUT YOU


Solgar is dankbaar voor generaties trouwe klanten en kijken uit naar nog vele volgende generaties. Als je Solgar net ontdekt, nodigen we je uit om kennis te maken, omdat ze de gezondheid en het welzijn ondersteunen van iedereen die onze gouden dop en amberkleurige glazen fles ruimte in hun kast geeft.

Ekoplaza Gedempte Zuiderdiep

Superfoodsonline werkt samen met Ekoplaza (Gedempte Zuiderdiep) in Groningen.

De Ekoplaza onderscheidt zich door een ruime biologische product keuze met een uitmuntende klantenservice en deskundigheid.

Klanten die geïnteresseerd zijn in Solgar of Varidian producten, en in Groningen wonen, raden we aan om op deze locatie je producten te kopen. De Ekoplaza is een officieel verkooppunt van Solgar producten en heeft een ruime voorraad.

Voor persoonlijk en deskundig advies kan je te allen tijde bij Ekoplaza terecht.

wat is Lavendel?

✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2022 Superfoodsonline