Alles over CLA (Saffloer olie)

CLA is een subcategorie van de omega 6 essentiële vetzuren – een linolzuur meervoudig onverzadigd vetzuur. Op deze pagina vind je alles over CLA, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat CLA is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is CLA?

CLA, ook bekend als geconjugeerd linolzuur, is een type meervoudig onverzadigd vet dat voornamelijk voorkomt in grasgevoerd vlees en zuivelproducten, maar ook in hoge mate in het speciale Saffloer Olie. CLA is een subcategorie van de omega 6 essentiële vetzuren – een linolzuur meervoudig onverzadigd vetzuur.

Saffloerolie draagt bij aan de vetverbranding en stimuleert de spiergroei en de (vetvrije) spiermassa bij sport. Daarnaast is saffloer goed voor het behoud van glanzend haar.

wat is krill?
wat doet krill?

Hoe werkt CLA?

Saffloer olie wordt gewonnen uit de Carthamus tinctorius. Dit is een distelachtige plant met gele bloemen. Saffloerolie bevat CLA. Het ondersteunt de (vet) stofwisseling, het stimuleert spiergroei bij sport en draagt bij aan normale haargroei.

De toepassingen, voordelen en werking van CLA:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan CLA worden geadviseerd in een dosering variërend van 2000-4000 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Onderzoeken tonen aan dat er geen bijwerkingen veroorzaakt worden bij doseringen tot 6 gram per dag, maar bij hogere dosering neemt het risico op maagklachten en diarree toe.

acerola recept

Meest gestelde vragen over CLA:

CLA wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met CLA en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken CLA langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende CLA productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste CLA te koop?" Wij leveren enkel de beste CLA waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

CLA zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van CLA voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag CLA te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline