Alles over Meidoorn (Hawthorn)

Meidoorn is betrokken bij de energieproductie en de gezondheid van het zenuwstelsel. Op deze pagina vind je alles over Meidoorn, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Meidoorn is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Meidoorn?

Meidoorn (meidoorn) is een plant die al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde van vele culturen wordt gebruikt. Het wordt beschouwd als een superfood en wordt vaak gebruikt voor de ondersteuning van hart en bloedvaten. De naam van de plant komt van het Angelsaksische woord "hægthorn", wat "haag of hekdoorn" betekent. De Latijnse naam van de plant, Crataegus oxycantha, betekent "scherpe puntige doorn".

Meidoorn is een plant die behoort tot de rozenfamilie en hun bloemen zijn wit. Het groeit in regio's met droge, koele klimaten zoals Europa, Azië, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. Meidoorn is ook bekend als Hawthorne (in het Engels).

wat is krill?
wat doet krill?

Hoe werkt Meidoorn?

De meidoornplant heeft veel verschillende alkaloïden waarvan de belangrijkste werkzame stoffen vitexine, quercetine en quinizarine zijn. Er wordt aangenomen dat hun gecombineerde effect op het hart en de bloedsomloop gunstig is en wordt al eeuwenlang voor dit doel gebruikt.

In de traditionele Chinese geneeskunde wordt gedacht dat de meidoornplant gunstig is voor de qi-circulatie.

De toepassingen, voordelen en werking van Meidoorn:

✔  Draagt bij aan de normale werking van hart & bloedvaten

✔  Draagt bij aan een normale bloeddruk

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan Meidoorn worden geadviseerd in een dosering variërend van 1 tot 2 gram per dag, of 500 mg extract. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Sommige mensen kunnen last krijgen van maagklachten, vermoeidheid, hoofdpijn of slaperigheid wanneer ze langdurig te hoge doseringen innemen.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Meidoorn:

Meidoorn wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Meidoorn en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Meidoorn langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Meidoorn productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Meidoorn te koop?" Wij leveren enkel de beste Meidoorn waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Meidoorn zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Meidoorn voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Meidoorn te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline