Shiitake

Biologische Shiitake Paddestoelen bij Superfoodsonline

 

Shiitake: Hemels Ruikende

shiitake

Shii-take (Lentinula Edodes) behoort tot de lekkerste eetbare paddenstoelen in de wereld. Het wordt door diverse chefkoks beschouwd als delicatesse. Deze Japanse lekkernij heeft verscheidene medicinale kwaliteiten.

Boordevol gezonde stoffen

De shii-take paddestoel zit vol met polysacchariden. Polysachariden (beta glucans) activeren de productie van B-cellen en T-cellen en zitten ook in Agaricus, Reishi, Cordyceps en Maitake. Verder bevat het de alkaloïde eritadenine (een verbinding die een enzym remt dat betrokken is bij de productie van cholesterol), (B-vitaminenB1, B2, B3, B5, B6, B11) en lignanen.

Informatie over alle Paddestoelen op één plek?

Wil je meer weten over andere paddestoelen, kijk dan hier op de paddestoelen categoriepagina.

Is Shiitake veilig?

Shiitake is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Shiitake en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Shiitake bijwerkingen en nadelen?

Shiitake is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Wat zijn de ervaringen met Shiitake?

Veel mensen gebruiken Shiitake langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Shiitake productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Shiitake anders dan de Shiitake van andere aanbieders?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Shiitake te koop?" Wij leveren enkel de beste Shiitake waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Shiitake te voelen?

Shiitake is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekend dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Shiitake voelen de effecten na 4-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Shiitake te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.