Alles over Zonnebloem

Zonnebloempitten winnen aan populariteit als smakelijke, voedzame snack. Op deze pagina vind je alles over de Zonnebloem, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Zonnebloem is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Zonnebloem?

Zonnebloemplanten zijn kruidachtige eenzaadlobbige planten uit de familie Asteraceae. Ze kunnen wel 100 cm hoog worden en produceren een groot aantal kleine, eetbare zaden.

Zonnebloemen zijn een veel voorkomende tuinplant. Ze groeien in veel gematigde en tropische streken van de wereld. De zonnebloem heeft meestal een groot aantal kleine zaadjes in zijn kop.

wat is krill?
wat doet krill?

Hoe werkt Zonnebloem?

Zonnebloempitten worden traditioneel alleen in de herfst gebruikt om zonnebloemboter te maken, maar ze winnen aan populariteit als smakelijke, voedzame snack. Zonnebloemen zijn een geweldige bron van eiwitten en bevatten vitamine E, magnesium, fosfor en selenium.

Zonnebloem bevat veel gezonde voedingsstoffen zoals omega-6 en omega-3 vetzuren, vitamine E en kalium. Zonnebloem proteïne is een goede vervanger van eiwitbronnen zoals wei en soja proteïne. Het heeft een hoog eiwitgehalte, minimaal 45% en is daardoor zeer geschikt voor sporters, mensen met een actieve levensstijl en ook voor diegene die plantaardige eiwitten willen gebruiken.

De toepassingen, voordelen en werking van Zonnebloem:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan zonnebloem worden geadviseerd in een dosering van 30 gram proteine per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Hoge dosering zonnebloem proteine kan diarree en misselijkheid veroorzaken als je een gevoelig spijsverteringsstelsel hebt.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Zonnebloem:

Zonnebloem wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Zonnebloem en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Zonnebloem langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Zonnebloem productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Zonnebloem te koop?" Wij leveren enkel de beste Zonnebloem waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Zonnebloem zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Zonnebloem voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Zonnebloem te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline