Alles over Chia

Wat is Chia?

Chiazaad (Salvia Hispanica) is afkomstig van de chia-plant. De bloemen van deze plant produceren hele kleine zaadjes die wel wat doen denken aan maanzaad. Deze plant werd al door de Maya's en Azteken gebruikt als voedsel en als medicijn. De zaadjes stonden bij deze volkeren bekend om hun energieboost en uithoudingsvermogen. Volgens de overlevering kon een krijger van de Azteken het een hele dag uithouden op een handje chia-zaad.

Chia Proteine

Chia zaden proteïne poeder is afkomstig van de gecertificeerde biologische bloemen van de Chiaplant (Salvia Hispanica). De olie wordt zorgvuldig gescheiden uit de zaden om de proteïne te krijgen.

Hoe smaakt Chia?

Chiazaad geeft haast geen eigen smaak of geur aan een gerechten, dus kun je het overal in verwerken. Bijvoorbeeld in je smoothie, salade dressing, maaltijd vervangende shake of saus.

Biologische Kwaliteit

Chia kopen bij Superfoodsonline is verzekerd zijn van pure gecertificeerd biologische superfoods. Biologisch winkelen bij Superfoodsonline is 100% betrouwbaar. Sinds 7 mei 2014 heeft Superfoods online een biologisch certificaat van Skal. Dit is de enige bio controle organisatie in Nederland. Onze biologische producten (waaronder Purason) en webwinkel voldoen aan alle eisen van de Skal.

Superfoodsonline Chia Recept:

- 1 banaan
- avocado
- 2 eetlepels chiazaad
- 1 eetlepel gerstegras poeder
- 1 eetlepel camu camu poeder

Vaak samen gebruikt met:

Chiazaad wordt vaak samen met Spirulina, Chlorella en Maca gebruikt voor een uitgebreidere ondersteuning. Wil je meer weten over de voordelen van deze combinatie, of heb je vragen over een specifieke combinatie, neem dan vooral contact met ons op.

Meest gestelde vragen over Chiazaad:

Bewaar de chiazaad op een koele, donkere en droge plaats. Bijvoorbeeld in de kelder, een keukenkastje, of een koele voorraadkast. Maar niet in de koelkast.

Chiazaad is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Chiazaad en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Chiazaad is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Veel mensen gebruiken Chiazaad langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Chiazaad productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Zeker, wij leveren enkel de beste Chiazaad waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Chiazaad is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Chiazaad voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Chiazaad te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2021 Superfoodsonline