Alles over Gotu Kola

Gotu Kola is al jaren één van de populairste hersen supplementen. Op deze pagina vind je alles over de Gotu Kola, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Gotu Kola is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Gotu Kola?

> Gotu Kola is één van de populairste kruiden voor de hersenen.
> Gotu Kola kopen is een van de beste oplossingen voor een beter geheugen.
> Gotu Kola is veilig, maar toch moeten sommige mensen voorzichtig zijn.

De Gotu kola (Centella asiatica) plant, in het Nederlands de "Aziatische Waternavel", komt van oudsher voor in India en China, maar wordt ook in Japan en Indonesië gevonden. Van de plant worden over het algemeen de bladeren en de stam (stengel) gebruikt voor de gezonde en geneeskrachtige werking en effecten.

Gotu kola heeft een centrale rol in de ayurvedische geneeskunde en wordt voornamelijk gebruikt voor de krachtige effecten op de hersenen en het psychologisch functioneren. Het draagt bij aan het leervermogen* en werkt als een uitstekende ondersteuning voor het geheugen.

wat is gotu kola?
wat doet gotu kola?

Hoe werkt Gotu Kola?

De werking op de hersenen kan toegeschreven worden aan het vermogen van Gotu Kola om de bloedsomloop en de aanvoer van zuurstof naar de hersenen te verbeteren. Dit kan heel goed complementair werken met een supplement dat de aanmaak van neurotransmitters verhoogt.

Gotu Kola en de hersenen

Het ondersteunen van de bloedtoevoer naar de hersenen heeft effect op ons geheugen en de snelheid waarmee we eerder opgeslagen informatie naar boven kunnen halen.

De toepassingen, voordelen en werking van Gotu Kola:

✔  Is goed voor de hersenen

✔  Ondersteunt de bloedcirculatie*

✔  Gaat vermoeidheid tegen*

✔  Goed voor de doorbloeding*

✔  Is goed voor het leervermogen*

✔  Ondersteunt het geheugen*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Problemen met het geheugen? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Wetenschappelijk onderzoek

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent, snapt waar informatie op gebaseerd is en daarnaast inzicht hebt wanneer je van deskundig advies kan spreken. Heb je misschien moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Meest gestelde vragen over Gotu Kola:

Gotu Kola is een ayurvedisch kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met de Gotu Kola en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Gotu Kola kun je beter niet samen gebruiken met middelen die hersenstofwisseling beïnvloeden of bloedverdunnend werken. Gotu Kola heeft geen interactie met die stoffen, maar de effecten kunnen overlappen.

Veel mensen gebruiken Gotu Kola en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Gotu Kola productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Gotu Kola te koop?" Wij leveren enkel de beste Gotu Kola waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Gotu Kola is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Gotu Kola voelen de effecten na 3-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Gotu Kola te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline