Alles over Cascara

Cascara is een hele effectieve natuurlijke laxerende botanical. Op deze pagina vind je alles over de Cascara, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Cascara is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Cascara?

De plant cascara of cascara sagrada is een soort wegedoorn in het geslacht Rhamnus. De cascara-bes (Rhamnus purshiana), die wordt gebruikt om cascara te maken, is afkomstig van een boom uit de duindoornfamilie. Cascara is een vrucht die groeit in het westen van de Verenigde Staten. Het wordt al eeuwenlang gebruikt in de volksgeneeskunde. Cascara heeft laxerende eigenschappen en kan stoelgang bij mensen veroorzaken.

wat is krill?
wat doet krill?

Hoe werkt Cascara?

Cascara bevat de alkaloïde extracten emodine, chrysophanol en rhein. Cascara is een traditionele thee gemaakt van de gedroogde en gefermenteerde bast van de cascara sagradaboom. De bast bevat een laxeermiddel, ascaridol (anthraceenglycosiden) genaamd, dat laxerende eigenschappen heeft en stoelgang bij mensen kan veroorzaken.

De toepassingen, voordelen en werking van Cascara:

✔  Draagt bij aan een normale stoelgang

✔  Werkt laxeerend

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassingen je dit supplement nog meer kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan cascara worden geadviseerd in een dosering variërend van 6 tot 10 gram per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

In hoge doseringen kan er bij sommige mensen misselijkheid optreden, maar dit is zeldzaam.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Cascara:

Cascara wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Cascara en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Cascara langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Cascara productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Cascara te koop?" Wij leveren enkel de beste Cascara waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Cascara zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Cascara voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Cascara te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline