Alles over Maqui

De Maqui bes is een superfoods met een zeer hoge ORAC antioxidantische waarde. Op deze pagina vind je alles over de Maqui, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Maqui is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Maqui?

> Maqui bevat één van de populairste antioxidanten.
> Maqui kopen is een van de beste oplossingen voor natuurlijke suppletie.

De Maqui bes ( Aristotelia chilensis) ook wel de Chileense Wijnbes genoemd, groeit in het Valdivaans gematigd regenwoud. Met name in het gebied dat Patagonië genoemd. Patagonië wordt gezien als een ecoregio, dat houdt in dat daar planten en diersoorten voorkomen die vrijwel nergens anders ter wereld te vinden zijn. Zo ook de Maqui bes.

Maqui bessen worden niet gekweekt. De struiken groeien alleen In Patagonië waar ze door Mapuche indianen al eeuwen geoogst worden. De maqui bes wordt gezien als een van de geheimen achter de goede gezondheid van de Mapuche indianen. Maqui struiken zijn prachtige struiken om te zien wanneer ze in bloei staan, ze hebben fel paarse bloemen.

wat is krill?
wat doet krill?

Wat bevat de Maqui bes?

De kleine Maqui bes bevat acht verschillende soorten antioxidanten. Maqui bessen bevatten anthocyanine, cumarine, delphinidine, malvidine, petunidine, triterpeen, polyfenolen en cyanidine. Veel van deze antioxidanten zijn in staat vrije radicalen in het lichaam te neutraliseren. Ze dragen daarmee bij aan een gezonde stofwisseling. Maqui bessen hebben tevens een hoge ORAC-waarde. Door de veelheid aan antioxidanten worden maqui bessen ook wel betiteld als 'ultiem superfruit'.

Maqui biedt een breed scala aan voeding. Het is een krachtige bron van eiwitten, vitaminen, mineralen en vezels. Maqui is een overvloedig leverancier van vitamine C, vitamine A en E. Het bevat ook Omega-6 en Omega-9 vetzuren.

De toepassingen, voordelen en werking van Maqui:

De Maqui bes beschermt tegen oxidatieve schade en is een uitstekende antioxidant.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je de Maqui verder kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Waarom kan ik Maqui alleen in poedervorm kopen?

Maqui bessen worden in Chili en Argentinië geoogst, helaas is de hoeveelheid die daar geoogst wordt niet heel groot. Een groot deel van deze oogst wordt vers op lokale markten verkocht. Men verkoopt het liever vers omdat de Maqui bes niet echt een bes is die lang vers houdbaar is. Hierom worden de bessen bij ons ook niet vers aangeboden dit is niet haalbaar.

Om de bessen toch bij ons te krijgen worden ze na oogsten gevriesdroogd en tot poeder vermalen, dit zorgt er voor dat het bijna geen voedingswaarden en inhoudsstoffen verliest en het langer houdbaar is.

acerola recept
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline