Alles over Alpha-galactosidase

Alfa-galactosidase is een enzym dat een koolhydraat, galactose genaamd, afbreekt. Op deze pagina vind je alles over de Alpha-galactosidase, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Alpha-galactosidase is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Alpha-galactosidase?

Alfa-galactosidase is een enzym dat een koolhydraat, galactose genaamd, afbreekt. Galactose is het belangrijkste koolhydraat in rood vlees.

Het is aanwezig in het menselijk lichaam, maar sommige mensen hebben een tekort of kunnen het niet aanmaken. Dit tekort kan ertoe leiden dat een persoon allergisch is voor vlees en vele andere dierlijke producten zoals zuivel, eieren en gelatine.

wat is alpha-galactosidase?
wat doet alpha-galactosidase?

Hoe werkt Alpha-galactosidase?

α-GAL, afgeleid van de schimmel Aspergillus niger, is een actief ingrediënt in producten die op de markt worden gebracht om de maaggasproductie te verminderen na het eten van voedsel waarvan bekend is dat het gas veroorzaakt. Daarnaast is het een goede oplossing voor wie meer vlees wil eten maar het niet goed kan verdragen.

De toepassingen, voordelen en werking van Alpha-galactosidase:

✔  Draagt bij aan de normale werking van de spijsvertering

Deze gezondheidsclaims zijn op dit moment nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering en gebruik

Algemene dosering > 200-600 GaIU per dag Alpha-galactosidase

Bij specifieke ondersteuning > 600 GaIU per dag Alpha-galactosidase

Wanneer kan je het beste Alpha-galactosidase innemen? Neem het bij elk vlees en/of koolhydraat bevattende maaltijd.

Gelijktijdige inname van zure voedingsmiddelen of vruchtensappen kan de effectiviteit van ongecoate preparaten verminderen.

wat is alpha-galactosidase?

Meest gestelde vragen over Alpha-galactosidase:

In zeldzame gevallen kan een persoon een allergische reactie hebben op Alpha-galactosidase, maar dit komt eigenlijk vrijwel nooit voor.

Veel mensen gebruiken Alpha-galactosidase langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Alpha-galactosidase productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

De effecten van Alpha-galactosidase zijn meteen. Zodra je het inneemt begint het koolhydraten in het voedsel af te breken.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline