Alles over Royal Jelly

Koninklijke gelei, of Royal Jelly, is een voedingsrijke substantie geproduceerd door honingbijen. Op deze pagina vind je alles over royal jelly, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat royal jelly is en waarom mensen het als supplement nemen, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Royal Jelly?

Koninklijke gelei, ook bekend als 'Royal Jelly', is een substantie die wordt geproduceerd door bijen en wordt gevoerd aan de bijenkoningin en de jonge larven in een bijenkorf. De gelei is een dikke, melkachtige substantie die rijk is aan eiwitten, suikers, vetten, vitamines en mineralen. Koninklijke gelei speelt een cruciale rol in de bijenkolonie omdat het de enige voeding is voor de koningin van de bijenkolonie, die veel langer leeft en groter wordt dan de andere bijen.

Het is specifiek deze voeding dat het enige verschil is tussen de koningin en en de andere bijen.

wat is royal jelly?
royal jelly

Wat doet Royal Jelly?

Koninklijke gelei (Royal Jelly) werkt op verschillende manieren. Voornamelijk dankzij de unieke combinatie van voedingsstoffen en HDA (10-Hydroxy-2-deceenzuur), een uniek vetzuur dat in hoge concentraties in koninklijke gelei wordt aangetroffen, dat het bevat. Koninklijke gelei is uiterst voedzaam. Het is rijk aan eiwitten, vitamines (vooral B-vitamines), mineralen en essentiële vetzuren. Deze voedingsstoffen kunnen bijdragen aan de algehele gezondheid en het welzijn van het lichaam.

Koninklijke gelei bevat ongeveer 12-15% eiwitten, inclusief een aantal belangrijke eiwitten zoals royalactine, dat de ontwikkeling van de koningin bijen bevordert. Het bevat hoge niveaus van B-vitamines, die essentieel zijn voor veel lichaamsfuncties, waaronder energieproductie, zenuwfunctie en celmetabolisme. Het bevat ook vitamine A, C, D, en E in kleinere hoeveelheden.

De toepassingen, voordelen en werking van Royal Jelly:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering & Gebruik

Algemene dosering > 500-1500 mg per dag royal jelly extract

Bij specifieke ondersteuning > 4 x per dag 500 mg royal jelly extract

Wanneer kan je het beste royal jelly extract innemen? Neem het in de ochtend, vlak vooraf aan het ontbijt. Of tijdens de lunch.

wat is gelatine?


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline