Alles over Citrulline

Citrulline is een belangrijke aminozuur dat veel functies vervult in het menselijk lichaam. Op deze pagina vindt je alles over Citrulline, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Citrulline is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is L-Citrulline?

L-Citrulline is een aminozuur dat een bijproduct is van de ureumcyclus en te vinden is in watermeloen, grapefruit en andere citrusvruchten. Het is geen essentieel aminozuur, wat betekent dat het door het lichaam kan worden aangemaakt met voldoende eiwitinname.

L-citrulline is een stof die door je lichaam wordt aangemaakt bij het afbreken van aminozuur L-arginine.

In 1930 is de verbinding namelijk door wetenschappers voor het eerst aangetoond in de watermeloen. Dit L-citrulline supplement wordt voorafgaand aan de training vaak door sporters gebruikt.

wat is citrulline?

De toepassingen, voordelen en werking van Citrulline:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

wat doet Citrulline?

Citrulline heeft een uitstekende opname

Citrulline wordt uitstekend opgenomen in het lichaam in de vorm van supplementen. De meest aminozuren kan je niet samen nemen, of liever niet met zuivel, omdat ze tegen elkaar gaan strijden om opname. Het is daarom verstandig om citrulline tussen de maaltijden door te nemen en niet samen met andere aminozuren.

Meest gestelde vragen over Citrulline:

Citrulline is een supplement dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Citrulline en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Er is al meer dan 30 jaar ervaring met voedingssupplementen met Citrulline. De meeste gebruikers ervaren geen bijwerkingen maar het blijft altijd mogelijk dat milde bijwerkingen optreden.

  • L-citrulline kan de effecten van antihypertensiva (waaronder ACE-remmers, kaliumsparende diuretica, angiotensine antagonisten) op de bloeddruk en kaliumspiegel versterken.
  • L-citrulline kan de werking van antidiabetica ondersteunen. Diabetici die L-citrulline gebruiken, dienen de bloedglucosespiegel goed te monitoren.
  • Het is theoretisch mogelijk kunnen dat L-citrulline de werking van anticoagulantia en plaatjesremmers versterkt. Wees terughoudend met het gebruik van L-citrulline.

Veel mensen gebruiken Citrulline langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Citrulline productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Citrulline te koop?" Wij leveren enkel de beste Citrulline waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Citrulline voelen de effecten na 3-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Citrulline te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline