Biologische Bijenpollen & Manuka bij Superfoodsonline

Voor veel mensen die dagelijks superfoods gebruiken zijn Bijenpollen onmisbaar. Van de bijenproducten is Manuka het meest speciale. Op deze pagina vind je alles over Bijenpollen & Manuka, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Onderaan vind je alle Bijenpollen & Manuka poeder en supplementen duidelijk vergeleken.

Heb je vragen over Bijenpollen & Manuka? Stel ze gerust.

De Beste Honing: Kies voor Manuka

Manuka Honing komt van de inheemse Manuka struik (Leptospermum scoparium) in Nieuw Zeeland die al meer dan 80 miljoen jaar in dit ongerepte, ruige landschap in het wild groeit. Als gevolg van de unieke klimatologische omstandigheden en de geïsoleerde ligging van Nieuw-Zeeland, heeft de Manuka struik een uitstekende en vooral unieke zeer krachtige bio-activiteit ontwikkeld. In 1839 werden de eerste honingbijen door Europese kolonisten naar Nieuw-Zeeland gebracht. Gedurende bijna honderd jaar bleven de voordelen van Manuka honing onbekend. Pas in de laatste decennia zijn de opmerkelijke eigenschappen van Manuka honing ontdekt. De honing van deze struik heeft een bijzondere, sterke, bosachtige smaak en is heel donker van kleur. Deze struik bloeit slechts 2-6 weken per jaar met prachtige wit/roze bloemetjes.

De speciale kwaliteiten en eigenschappen van MGO™ Manuka honing zijn in geen andere honing op de planeet te vinden. Manuka honing is het enige 100 procent natuurlijke product in de wereld dat aantoonbaar effectief en betrouwbaar werkt vanwege de hoge niveaus Methylglyoxal (MGO™).

bijenpollen-bio

Spaanse Bijenpollen BIO

Biologisch - Effectief

manuka-400

Manuka Honing MGO 400+

Zeer Sterk & Super Voordelig

Manuka: Uitzonderlijke kwaliteit

Manuka Health New Zealand Ltd koopt uitsluitend manuka honing in die is gewonnen uit haar eigen bijenkorven of afkomstig is van externe imkers uit heel Nieuw-Zeeland. De honing wordt verwerkt, verpakt en gelabeld in de verwerkingsfaciliteit van Manuka Health in Weona Court, Te Awamutu. Alle honingvaten ondergaan bij aankomst in de verwerkingsfaciliteit een ontvangstproces, waarbij visuele inspecties worden uitgevoerd, honingmonsters worden genomen en de herkomstdocumentatie van de manuka honing wordt gecontroleerd.

Het gecertificeerde laboratorium van Manuka Health New Zealand Ltd test ter plekke monsters uit alle vaten. Bij de analyse wordt getest op o.a. methylglyoxal (MGO)- en dihydroxyaceton (DHA)-gehalte, hydroxymethylfurfural (HMF), diastase, DNA-analyse van manuka pollen,, vochtgehalte en microbiologische parameters. Nadat de ontvangst- en kwaliteitscontroles zijn voltooid, worden de honingvaten opgeslagen in de temperatuurgeregelde opslag van Manuka Health. De opgeslagen vaten worden regelmatig onderworpen aan steekproeven en testen om de kwaliteit van de honing te controleren en te waarborgen.

Het kwaliteitsborgingsteam verstrekt een analysecertificaat voor iedere batch honing. Het honingproduct wordt pas uit quarantaine vrijgegeven voor labeling en daarna verzending wanneer aan deze strenge kwaliteitsbeoordelingscriteria is voldaan.

manuka-400

Manuka Honing MGO 400+

Door de sterke dosering van 400 mg/kg is dit product uitstekend te gebruiken om alle gezonde effecten van Manuka Honing te ervaren. Op dit moment zijn wij met afstand de voordeligste aanbieder van Manuka Honing.

• Zeer sterke dosering
• Hoogst mogelijke kwaliteit

Meer informatie

Kijk naar MGO, niet naar UMF

In tegenstelling tot wat veel bedrijven claimen, worden Unieke Manuka Factor (UMF®) waarden niet direct gemeten in het laboratorium, maar Unieke Manuka Factor (UMF®) waarden worden berekend uit de gemeten concentratie Methylglyoxal in de honing volgens de eisen van de opdrachtgever. De berekening is gebaseerd op de gepubliceerde gegevens waarbij UMF en Methylglyoxal concentraties worden gemeten in een reeks van honing monsters. Deze berekende waarden en testmethode zijn niet geaccrediteerd en impliceren niet dat de honing wel of niet Manuka honing is.

Daarentegen is de testmethode voor het meten van Methylglyoxal (MGO) concentraties wel geaccrediteerd. In 2006 kondigde professor Thomas Henle (Technische Universiteit van Dresden) de ontdekking van Methylglyoxal aan als de verbinding uitsluitend verantwoordelijk is voor de stabiele zeer sterke bio-activiteit die uniek is voor de Nieuw Zeelandse Manuka Honing. Zijn onderzoeksteam toonde aan dat de hoeveelheid Methylglyoxal in de honing direct gecorreleerd is met het niveau van de deze unieke bio-activiteit. In 2008 nam Manuka Health het voortouw door het ontwikkelen van een nauwkeurige wetenschappelijke testmethode, gebaseerd op nieuw onderzoek, voor het meten van de natuurlijke aanwezigheid van Methylglyoxal niveaus in de Manuka honing.

 

“Het testen op methylglyoxal is een duidelijke en ondubbelzinnige wijze om consumenten te laten weten dat deze unieke hoge bio-activiteit van deze honing echt, speciaal en uitsluitend van toepassing is op de Manuka Honing.”

 

Wat maakt Manuka Honing zo uniek?

Nieuw Zeelandse Manuka Honing is de enige 100% natuurlijke voeding in de wereld waarvan wetenschappelijk aangetoond is dat het een effectieve en betrouwbare unieke hoog kwalitatieve bioactiviteit heeft. MGO Manuka Honing van Manuka Health is het enige voedsel in de wereld dat tot nu toe gevonden is met een significant Methylglyoxal gehalte varierend van 20mg/kg tot 800mg/kg.

In 2006 deden Dutise wetenschappers een ontdekking dat deze uitzonderlijk hoge niveaus van Methylglyoxal in Manuka honing uitsluitend verantwoordelijk zijn voor de unieke en betrouwbare bioactiviteit. Manuka Health produceert Manuka Honing met verschillende sterktes, varierend van 30 mg/kg tot 550 mg/kg, zodat de consument elf de producten kan kiezen. Hoe hoger het Methylglyoxal gehalte, hoe sterker de Manuka Honing is.

MGO Manuka Honing wordt altijd getest op kleur, geleidbaarheid, smaak, aroma, aanwezigheid van het Manuka type pollen en de aanwezigheid van MGO, DHA en HMF.

Bij Superfoodsonline bieden we de volgende doseringen aan:

Manuka Honing MGO 550 - Buitengewoon Sterk
Manuka Honing MGO 400 - Zeer Sterk
Manuka Honing MGO 250 - Sterk
Manuka Honing MGO 100 - Normaal

Manuka Health wordt zorgvuldig verpakt

Manuka honing wordt verpakt in zorgvuldig geselecteerde PET verpakkingen (geen plastic). PET ondervindt geen migratie; dit betekent dat er geen stoffen uit de PET-verpakking in de honing komen. Dit is al jarenlang onderzocht. Met betrekking tot duurzaamheid; glas en PET kunnen even vaak worden gerecycled waarbij de CO2 voetprint voor het laten smelten van glas vele malen hogen ligt dan PET. Dus vanuit Milieutechnisch oogpunt is PET beter voor het milieu.

Wat zijn Bijenpollen?

Gezonde Bijenpollen en stuifmeel worden beschouwd als een van de meest complete voedsel uit de natuur. Het bevat bijna alle voedingsstoffen die nodig zijn voor de mens. Ongeveer 40% bestaat uit eiwitten en de helft uit vrije aminozuren die rechtstreeks in je lichaam kunnen worden opgenomen.

Pollen (of stuifmeelkorrels) zijn de mannelijke zaden van een plant. Ze worden gevormd op de stampers van de bloemen. De bijen verzamelen deze pollen als voedsel voor de jonge bijen in de korf.

Bij Superfoodsonline hebben we verschillende bijenproducten, met allemaal hun eigen unieke superfood kwaliteiten. Bijenpollen kopen en manuka honing kopen bij Superfoodsonline is kiezen voor de hoogste kwaliteit bijen en stuifmeel producten.

Spaanse Bijenpollen

Spaanse bijenpollen worden beschouwd als de beste in de wereld, niet alleen vanwege hun zoete smaak, verse aroma en prachtige gouden kleur, maar ook door hun uitstekende voedingswaarde. Spaanse bijenpollen komen van wilde bergachtige gebieden uit Noord-West Spanje waar de bijen vrij zijn om pollen te verzamelen van een grote variatie aan wilde bloemen. De gezonde pollen worden door plaatselijke imkers verzameld zonder de bijen populatie te schaden en om de smaak en voedingstoffen te bewaren.

Propolis: Boordevol bioflavonoïden

Propolis staat bekend als puur natuurlijk product dat het lichaam ondersteunt. Manuka Health BIO30 Propolis Vloeibaar Alcohol Vrij heeft een zeer hoog gehalte aan bioflavonoïden en andere bioactieve verbindingen die een krachtige ondersteuning bieden voor het immuunsysteem. Propolis is een natuurlijke hars dat gevonden wordt in jonge knoppen van bomen. Bijen verzamelen de propolis, mengen het vervolgens met hun eigen enzymen en bijenwas en gebruiken dit vervolgens om de bijenkorf te dichten. Dit creëert de meest steriele omgeving bekend uit de natuur en beschermt de bijenkorf tegen ziekte.

Duitse wetenschappers hebben de zeer hoge niveaus van cafeïne zuur fenethyl Ester (CAPE) die in Manuka Health BIO30 Propolis ontdekt en omschreven in wetenschappelijke publicaties. Dit natuurproduct biedt zeer gunstige kwaliteiten voor het lichaam en is onafhankelijk gecertificeerd om ten minste 30 mg/g aan bioflavonoïden te bevatten.

Meest gestelde vragen over Bijenpollen:

Bijenpollen zijn een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met pollen er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Mensen die een gevoeligheid hebben voor honing dienen aan het begin laag te doseren. Enkele mensen ervaren lichte darmklachten tijdens het gebruik van bijenpollen, maar dit is vrij zeldzaam. Wij adviseren altijd om bij twijfel laag te beginnen met doseren.

Veel mensen gebruiken bijenpollen langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor het compleet maken van je dieet een heel voor de hand liggende keuze. Je kunt op elke desbetreffende Bijenpol en Manuka productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2021 Superfoodsonline