Alles over Vitamine A

Vitamine A is essentieel voor het gezichtsvermogen en ons immuunsysteem. Op deze pagina vind je alles over Vitamine A, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Vitamine A is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Vitamine A?

Een van de belangrijkste ontdekkingen op het gebied van de medische wetenschap werd gedaan door een 18-jarige Deense wetenschapper genaamd Dr. Niels Finsen. Hij ontdekte vitamine A, een voedingsstof die essentieel is voor een goed zicht en een gezonde huid.

Vitamine A is een in vet oplosbare vitamine die voorkomt in dierlijke producten zoals eieren, zuivel en vlees. Het wordt ook gevonden in donkergroene groenten zoals spinazie en boerenkool, sinaasappelgroenten zoals wortelen en zoete aardappelen, kleurrijk fruit zoals abrikozen en sinaasappels, evenals lever.

wat is krill?
wat doet krill?

Hoe werkt Vitamine A?

Vitamine A is een voedingsstof die je in veel verschillende vormen aantreft: retinol, bètacaroteen en andere carotenoïden. Carotenoïden komen voor in planten en retinoïden komen uit dierlijke bronnen. Retinoïden kunnen worden onderverdeeld in twee vormen: voorgevormde vitamine A en provitamine A. Voorgevormde vitamine A wordt aangetroffen in dierlijke bronnen, zoals vlees, melk, eieren of vis.

In het lichaam wordt bètacaroteen (provitamine A) omgezet in vitamine A, wat essentieel is voor het behoud van een gezonde huid, gezichtsvermogen, immuunfunctie en celgroei.

De toepassingen, voordelen en werking van Vitamine A:

✔  Draagt bij aan een normaal ijzermetabolisme

✔  Draagt bij aan het normaal functioneren van de slijmvliezen

✔  Is goed voor de huid

✔  Draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem

✔  Draagt bij aan de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Algemene adviesdosering: 4000 ie per dag bij de (vetbevattende) maaltijd. Voor betacaroteen is de algemene onderhoudsdosering 6 mg/dag

Bijwerkingen?

Gele verkleuring van handpalmen, handen of voetzolen en het gezicht kan optreden bij (te) hoge doseringen vitamine a (bètacaroteen), verlaag in dat geval de dosis.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Vitamine A:

Vitamine A wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Vitamine A en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Vitamine A langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Vitamine A productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Vitamine A te koop?" Wij leveren enkel de beste Vitamine A waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Vitamine A zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Vitamine A voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Vitamine A te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline