Alles over Fucoidan

Wat bruinwieren bijzonder maakt is de Fucoidan, een stof die in geen enkele landplant aanwezig is. Op deze pagina vindt je alles over Fucoidan, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Fucoidan is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Fucoidan: Krachtig en Uniek

Fucoidan is een voedingsstof die alleen in bruin zeewier voorkomt. Men heeft 45 bruine zeewieren bestudeerd op hun fucoidan inhoud en bij alle werd fucoidan ontdekt, goed voor bijna 40% van het drooggewicht. De gevleugelde kelpsoorten, zoals wakame en kombu, lijken de hoogste concentraties te bevatten.

Fucoidan wordt geëxtraheerd met heet water, een zuuroplossing, of enzymen (uit tulband schelpen of zeeoren) en zorgt ervoor dat Fucoidan's fragiele structuur intact blijft zodat het alle nutriënten behoud.

fucoidan
fucoidan

Waarom Fucoidan gebruiken?

Fucoidan is eigenlijk een complexe groep polysachariden. Deze groep van suikers bestaat uit fucose, mannose, xylose en galactose. Deze essentiële suikermoleculen zijn allemaal zeer belangrijk voor een optimale werking van de cellulaire communicatie binnen het lichaam.

De belangrijkste ingrediënten van Fucoidan zijn fucoxanthine en jodium. Fucoxanthine is, net als astaxanthine, een belangrijke carotenoïde met gezonde eigenschappen.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline