Alles over Astragalus

Astragalus is een populair chinees kruid voor het ondersteunen van het immuunsysteem. Op deze pagina vind je alles over de Astragalus, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Astragalus is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Astragalus?

> Astragalus is het meest gebruikte Chinese kruid voor het immuunsysteem.
> Astragalus root kopen is een van de beste oplossingen voor extra weerstand.
> Astragalus is veilig, maar toch moeten sommige mensen voorzichtig zijn.

Astragalus (membranaceus) is een plant die oorspronkelijk komt uit de Chinese geneeskunde maar inmiddels ook veel door westerse fytotherapeuten wordt toegepast. Astragalus, ook wel hokjespeul, staat in China bekend als een zoet en licht verwarmend kruid.

Het is een adaptogeen, wat betekent dat kan het je lichaam kan ondersteunen om zich te beschermen. Astragalus wordt in de Chinese geneeskunde veel gebruikt in kruidenmengsels samen met Cordyceps, Ginseng, Dong Quai en Ashwagandha.

wat is astragalus?
wat doet astragalus?

Hoe werkt Astragalus?

Wat is de werking van Astragalus en waar is Astragalus goed voor? De werkzame bestanddelen zijn triterpenoide saponine glycosiden zoals astragalosiden, isoastragalosiden en astramembraninen en tevens flavonoiden zoals isoflavonen, mononetine, hydroxyformononetine, kumatakenine, en isoliquiritigenine.

Astragalus wordt gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde met Chinese naam "Huang Qi". Astragalus is een adaptogeen, wat betekent dat kan het je lichaam kan ondersteunen bij stress. Daarnaast gebruikt met Astragalus om het immuunsysteem te stimuleren en de natuurlijke processen van het afweer te ondersteunen.

De toepassingen, voordelen en werking van Astragalus:

✔  Ondersteunt het immuunsysteem

✔  Geeft energie*

✔  Gaat vermoeidheid tegen*

✔  Goed voor de natuurlijke afweer*

✔  Draagt bij aan een normale stress-respons*

✔  Sterk adaptogeen bij stress

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Problemen met de afweer? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Astragalus Thee

Zo maak je een Astragalus wortel kruidenthee:

  • Weeg 3-5 gram Astragalus wortel af
  • Doe dit in een grote kop met heet water (niet kokend).
  • Laat ongeveer 5 minuten trekken
  • Neem deze thee 1 tot 3 keer op een dag

De smaak is een beetje aards en bitter, je kunt er eventueel wat citroen of honing aan toevoegen.

astragalus thee

Meest gestelde vragen over Astragalus:

Astragalus is een kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Astragalus en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Astragalus is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam. Astralagus kun je beter niet nemen als je een auto-immuun ziekte hebt of medicijnen inneemt die werken op het immuun systeem, zoals cyclophosphamide. Ook is aangetoond dat astralagus de afbraak van Lithium in je lichaam verhinderd, neem dit kruid dus niet als je lithium slikt. Ook kan het de bloedsuiker en bloeddruk beïnvloeden.

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Astragalus, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Astragalus te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Veel mensen gebruiken Astragalus langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Astragalus productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Astragalus te koop?" Wij leveren enkel de beste Astragalus waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Astragalus is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Astragalus voelen de effecten na 3-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Astragalus te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline