Alles over Berendruif (Uva ursi)

Berendruif is misschien wel het populairste kruid voor blaas en urinewegen. Op deze pagina vind je alles over de Berendruif, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Berendruif is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Berendruif (Uva ursi)?

Uva ursi, ook wel berendruif genoemd, is een plant die groeit in noordelijke delen van Noord-Amerika en Europa. Het is een lid van de heidefamilie en kan tot twee meter hoog worden. De bladeren zijn ovaal van vorm en hebben gekartelde randen. Bloemen van de plant zijn klein en wit van kleur, terwijl bessen rood zijn. Beredruifbladeren worden gebruikt om een kruidenthee te maken die vaak wordt gebruikt om blaas en urineweg te ondersteunen. Het gedroogde blad wordt ook vermalen tot capsules die kunnen worden ingenomen.

wat is krill?
wat doet krill?

Hoe werkt berendruif?

De berendruif wordt al eeuwenlang gebruikt in de traditionele geneeskunde. In feite zouden de Vikingen deze plant eten om scheurbuik te voorkomen. Het is niet alleen een heerlijke traktatie in de winter, maar het kan ook als geneeskrachtig kruid worden gebruikt. De actieve alkaloïden in berendruif zijn allantoïne, arbutine en aucubine. Deze alkaloïden worden al eeuwenlang gebruikt om een ondersteuning aan de blaas en urinewegen te leveren. Uva ursi heeft ook een verzachtend effect op het spijsverteringsstelsel en helpt keelpijn te verlichten.

De toepassingen, voordelen en werking van Berendruif:

✔  Draagt bij aan een normale blaas en urineweg functie

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassingen je dit supplement nog meer kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan berendruif worden geadviseerd in een dosering variërend van 3 tot 10 gram per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

In hoge doseringen kan er bij sommige mensen misselijkheid optreden, maar dit is zeldzaam. Bij hoge doseringen kan de urine groenbruin verkleuren

acerola recept

Meest gestelde vragen over Berendruif:

Berendruif wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Berendruif en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Berendruif langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Berendruif productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Berendruif te koop?" Wij leveren enkel de beste Berendruif waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Berendruif zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Berendruif voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Berendruif te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline