Alles over Boswellia

Boswellia is één van de beste Oosterse kruiden voor de gezondheid van de gewrichten. Op deze pagina vind je alles over de Boswellia, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Boswellia is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Boswellia?

> Boswellia is één van de populairste kruiden binnen de Ayurveda.
> Boswellia kopen is een van de beste ondersteuning van de gewrichten.
> Boswellia is veilig, maar toch moeten sommige mensen voorzichtig zijn.

De hars van de boom Boswellia serrata (Frankincense) wordt in de Indiase ayurvedische geneeskunde gebruikt voor de gewrichten.

Uit laboratoriumonderzoek blijkt dat boswelliazuren uit dit hars zich binden aan het enzym 5-lipoxygenase.

wat is boswellia?
wat doet boswellia?

Hoe werkt Boswellia?

Beta-boswellic acid, keto-beta-boswellic acid, en acetyl-keto-beta-boswellic acid (AKBA) hebben een zeer sterke ondersteunende werking op de gewrichten en de luchtwegen.

Waar is Boswellia goed voor? Boswellia wordt voornamelijk gebruikt voor de gewrichten en de bewegelijkheid. Het kan daarnaast ook heel goed gebruikt worden voor een ondersteuning aan het hart en de luchtwegen.

AKBA: De werkzame stof

AKBA (3-O-acetyl-11-keto-beta-boswellic acid) is de belangrijkste werkzame stof in Boswellia. AKBA heeft recentelijk veel goede wetenschappelijke studies achter zich gekregen en blijkt het sterke en herhaalbare effecten te genereren. Wanneer je kiest voor een kwalitatief goede boswellia poeder of capsule dan zit er genoeg van de werkzame stof AKBA in.

De toepassingen, voordelen en werking van Boswellia:

✔  Draagt bij aan de normale werking van de gewrichten*

✔  Draagt bij aan de normale werking van hart en bloedvaten*

✔  Draagt bij aan de normale werking van de luchtwegen*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Next Generation Boswellia: AprèsFLEX®

AprèsFLEX® is een nieuw gepatenteerd ingredient dat zich richt op comfore en flexibiliteit, door 5-lipoxygenase, 5-lox activating protein (FLAP) en TNF-α te beinvloeden. Door een gezond gehalte aan de stoffen te stimuleren ondersteunt AprèsFLEX® de gezondheid van de gewrichten en de luchtwegen.

AprèsFLEX® is een echt next-generation boswellia extract. De onderzoekers van Laila Nutra, India, hebben een compositie ontwikkeld dat gebaseerd is op klinisch onderzochte Boswellia Serrata extracten die een hoog AKBA (3-O-acetyl-11-keto-beta-boswellic acid) gehalte bevatten. Deze unieke samenstelling verhoogt de biobeschikbaarheid en bioactiviteit van AKBA terwijl het ook een sterke 5-LOX inhibitie vertoont.

Uniek: MMP-3

AprèsFLEX® inhibeert ook effectief de MMP-3 activiteit, wat helpt collageen degradatie tegen te gaan. Onderzoek toont aan dat, vergeleken met enkel AKBA, AprèsFLEX® sneller en beter opgenomen wordt.

  • AprèsFLEX® is een klinisch bewezen formule dat in het bloed opgenomen wordt
  • AprèsFLEX® helpt de opneembaarheid van AKBA te verhogen
  • AprèsFLEX® laat significante 5-Lipoxygenase inhibitie zien
  • AprèsFLEX® is uniek in MMP-3 inhibitie
apresflex

Meest gestelde vragen over Boswellia:

Is Boswellia veilig?

Boswellia is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met de Boswellia wortel en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Boswellia bijwerkingen en nadelen?

  • Boswellia kan invloed hebben op de bloedglucosespiegel (suikerspiegel). Mensen met diabetes dienen hier rekening mee te houden.
  • Boswellia remt de activiteit van het cytochroom P450 enzym waardoor interacties met reguliere medicijnen kunnen ontstaan.
  • Gebruik geen hoge doseringen boswellia in combinatie met bloedverdunnende medicatie (antistollingsmedicijnen), zoals warfarine en andere coumarine derivaten.

Wat zijn de ervaringen met Boswellia?

Veel mensen gebruiken Boswellia langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Boswellia productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Boswellia anders dan de Boswellia van andere aanbieders?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Boswellia te koop?" Wij leveren enkel de beste Boswellia waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Boswellia te voelen?

Boswellia is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Boswellia voelen de effecten na 3-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Boswellia te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline