Alles over Activated Charcoal (Houtskool)

Activated Charcoal is een unieke detoxer en wordt gezien als het meest effectieve tegengif voor veel verontreinigingen. Het is daarom een goede optie zijn voor mensen die willen gaan detoxen. Op deze pagina vind je alles over charcoal, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat charcoal is en waarom mensen het als supplement nemen, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Activated Charcoal?

Je vindt activated charcoal in veel verschillende producten, waaronder capsules en tabletten die een opgeblazen gevoel verlichten tot tandpasta die tanden witter maakt. De activated charcoal die in natuurlijke gezondheidsproducten wordt gebruikt, verschilt van de zwarte houtskool die je gebruikt om te barbecueën. Het wordt gemaakt door kokosnootschalen, noten, bamboe of andere natuurlijke materialen te verhitten tot een hoge temperatuur (stoom geactiveerd bij 1000°C).

Deze verwarming creëert poriën die gifstoffen en onzuiverheden kunnen vasthouden. Wanneer de activated charcoal vervolgens op of in het lichaam wordt aangebracht, voorkomt het dat de gifstoffen worden opgenomen en is het in staat om onzuiverheden, zoals bacteriën of tandplak, of mee-eters op de huid op te ruimen.

wat is charcoal?
charcoal

Wat doet Activated Charcoal?

Geactiveerde kool kan helpen om huidolie en mee-eters in balans te brengen. Het verwijdert onzuiverheden, reinigt diep en bevordert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Het verbetert ook de productie van collageen en elastine, waardoor rimpels en huidverkleuring worden verminderd.

En het heeft nog veel meer voordelen waardoor het een uitstekende aanvulling is op je dagelijkse routine. Wanneer het bijvoorbeeld oraal wordt ingenomen, kan het helpen bij spijsverteringsproblemen en ongewenste lichaamsgeuren helpen voorkomen.

Hoe gebruik je Activated Charcoal?

Activated charcoal wordt niet opgenomen door je darmen. Dus nadat je het hebt doorgeslikt, bereikt het je darm in zijn onveranderde vorm.

De poreuze textuur van de houtskool heeft een negatieve elektrische lading, waardoor het positief geladen moleculen aantrekt, zoals toxines en gassen. Wanneer vloeistoffen of gassen door deze actieve kool gaan, binden ze zich eraan via een proces dat bekend staat als adsorptie.

Deze gifstoffen en chemicaliën worden gevangen in je darmen en geëlimineerd door ontlasting in plaats van te worden opgenomen in je lichaam.

Neem 1 eetlepel per dag opgelost in water, of 2 capsules van 500 mg. Niet gebruiken binnen twee uur na inname van therapeutische middelen. Houtskool kun je het beste als wekelijkse kuur gebruiken, bijvoorbeeld één keer per seizoen.

wat is gelatine?

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline