Alles over Agaricus Bisporus

Agaricus Bisporus is beter bekend als de champignon, maar minder bekend als een van de beste paddestoelen voor het immuunsysteem. Op deze pagina vind je alles over de Agaricus Bisporus, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Agaricus Bisporus is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Agaricus Bisporus?

Deze schimmel is een van de meest populaire paddenstoelen ter wereld. Het kan worden gevonden in Azië, Noord-Amerika en Europa. De Agaricus Bisporus wordt ook wel "de koning van de paddenstoelen" genoemd.

Agaricus bisporus-supplementen zijn een soort paddenstoel die helpt het immuunsysteem te stimuleren en gezonde voordelen voor het lichaam te bieden.

wat is krill?
wat doet krill?

Hoe werkt Agaricus?

Agaricus Bisporus bevat veel verschillende voedingsstoffen die goed zijn voor het menselijk lichaam. Ze zijn rijk aan mineralen, vitamines, vezels en water. Het heeft ook een lage glycemische index, zodat het de bloedsuikerspiegel niet doet stijgen.

Agaricus bisporus, ook wel de champignon genoemd, bevat diverse werkzame stoffen waaronder ergosterol, ergothioneïne en verschillende aminozuren.

De toepassingen, voordelen en werking van Agaricus Bisporus:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan agaricus worden geadviseerd in een dosering variërend van 300-600 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Agaricus bisporus is een veel voorkomende paddenstoel en wordt al honderden jaren als gewoon voedsel gebruikt. De meest voorkomende bijwerking is diarree, maar mensen met hoge bloeddruk moeten dit type paddenstoel ook vermijden.

acerola recept
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline