Astaxanthine Supplementen - Superieure Kwaliteit en Uitstekende Waarde

Ontdek onze superieure collectie van astaxanthine supplementen, zorgvuldig geselecteerd voor hun uitzonderlijke kwaliteit en waarde. Astaxanthine, gewonnen uit de Haematococcus pluvialis alg, biedt een natuurlijke bron van antioxidanten. Onze collectie bevat alleen de beste producten, die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en vrij zijn van conserveringsmiddelen, pesticiden en herbiciden. Of je nu op zoek bent naar de beste prijs of de hoogste zuiverheid, bij ons vind je een uitgebreid assortiment dat aan al je verwachtingen voldoet. Kies voor onze astaxanthine supplementen en investeer in de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wat is Astaxanthine?

Astaxanthine behoort tot de familie van carotenoïden, natuurlijke pigmenten die verantwoordelijk zijn voor de rode en gele kleuren in planten en dieren. In de natuur zijn er meer dan 600 verschillende carotenoïden, waarvan astaxanthine een van de meest bestudeerde antioxidanten is. Het wordt geproduceerd door micro-organismen zoals plankton en algen, met de hoogste concentratie aangetroffen in de microalg Haematococcus pluvialis.

Astaxanthine is het primaire pigment in veel waterdieren zoals zalm, forel, garnalen, krabben, kreeften en rivierkreeften. Het geeft deze dieren hun kenmerkende roze-rode kleur. Ook sommige vogels, zoals flamingo's, danken hun kleur aan astaxanthine. Voor deze dieren is astaxanthine essentieel voor hun gezondheid en functioneert het als een vitamine-achtige stof.

Onze astaxanthine is afkomstig van de Haematococcus pluvialis alg, een natuurlijke en 100% zuivere bron. Deze alg produceert astaxanthine als een verdedigingsmechanisme tegen schadelijke invloeden zoals zonlicht en vervuiling.

wat is astaxanthine?
wat doet astaxanthine?

Hoe effectief is Astaxanthine?

Astaxanthine is een unieke en krachtige stof vanwege zijn uitstekende biologische beschikbaarheid in het hele lichaam. Het wordt gemakkelijk opgenomen en gedistribueerd naar diverse weefsels, waaronder de huid, spieren, gewrichtsbanden, pezen, ogen, evenals het cardiovasculaire en zenuwstelsel. Dit betekent dat astaxanthine overal in het lichaam kan worden opgenomen en benut, waardoor het een veelzijdig en waardevol supplement is.

Wat astaxanthine onderscheidt van andere antioxidanten, is zijn vermogen om door de bloed-hersenbarrière en de bloed-retinabarrière te dringen. Hierdoor kan het direct de hersenen en de ogen bereiken.

Daarnaast heeft astaxanthine een uniek vermogen om cellen en weefsels te beschermen tegen oxidatieve stress en bescherming tegen de schadelijke gevolgen van zonlicht. Dit helpt bij het behoud van de integriteit en veerkracht van diverse lichaamsstructuren, waardoor het bijzonder nuttig is voor mensen met een actieve levensstijl, sporters en iedereen die streeft naar een algeheel gevoel van welzijn. Met zijn brede scala aan toepassingen en voordelen is astaxanthine een van de meest veelzijdige supplementen die beschikbaar zijn.

De toepassingen, voordelen en werking van Astaxanthine:

✔  helpt de normale structuur, elasticiteit en het uiterlijk van de huid te behouden*

✔  helpt de hydratatie van de huid en vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden (minder rimpels)*

* Deze beautyclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Top Keuze: Astaxanthine BioAstin 6 mg van Nutrex Hawaii

Deze hoog gedoseerde 6 mg Astaxanthine is door Nutrex Hawaii, het gerenommeerde bedrijf achter BioAstin, geproduceerd met behulp van een gepatenteerde technologie. De oogst- en verwerkingstechnieken geven de meest zuivere microalg-gebaseerde voedingssupplementen ter wereld.

BioAstin® wordt gekweekt in een biologisch veilig gebied in Hawaï, en is vrij van herbiciden, pesticiden en industriële verontreinigingen.

  • Hoge Dosering 6 mg
  • Betrouwbare Certificering
  • Bevat BioAstin® van Cyanotech
  • 100% Natuurlijk
  • Haematococcus Pluvialis alg uit Hawaii
wat is astaxanthine?

Nutrex Hawaii: Alleen de beste Astaxanthine

Nutrex Hawaii is de enige microalgen productie faciliteit dat is gevestigd in een ‘BioSecure Zone’. In deze zone is het verboden om pesticiden en GMO’s te gebruiken. De producten zijn geproduceerd zonder het gebruik van pesticiden, herbiciden en daarnaast wordt er gezorgd dat er geen landerosie of watervervuiling plaatsvindt. De producten zijn gegarandeerd GMO vrij en ondoorstraald. Nutrex wordt frequent geaudit door de FDA, State of Hawaii Department of Health, de US Department of Agriculture en de Federal Trade Commission. Nutrex is de eerste microalgen productie faciliteit dat in het bezit is van een ISO certificering (sinds 1999) en een certificatie voor GMP.

Astaxanthine is Super Veilig

Astaxanthine kent geen bijwerkingen en/of contra-indicaties en kan veilig gebruikt worden naast reguliere medicatie. Er zijn geen gevallen van toxiciteit bekend en de veilige doseringsbovengrens is zo hoog dat het in praktijk niet haalbaar is om dit te bereiken. Het kan ook veilig gebruikt worden door dieren, wat ook bevestigd wordt door de vele dieren waarvan het een standaard gedeelte is van het dieet.

Wat is de ORAC-waarde?

Op voedingsmiddelen of voedingssupplementen kun je wel eens de term ORAC-waarde of ORAC value tegenkomen. Deze afkorting staat voor Oxygen radical absorbance capacity, oftewel het gehalte aan antioxidanten dat een stof bevat.

ORAC is een methode om de 'antioxidant-waarde' van voedingsmiddelen vast te stellen en daarmee het vermogen om vrije radicalen uit te schakelen. Heeft een voedingsmiddel een hoge ORAC-waarde dan betekent dit dat het veel antioxidanten bevat.

astaxanthine-orac

Meest gestelde vragen over Astaxanthine:

Astaxanthine is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Astaxanthine en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Astaxanthine langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Astaxanthine productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Astaxanthine te koop?" Wij leveren enkel de beste Astaxanthine waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Astaxanthine is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Astaxanthine voelen de effecten na 3-5 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Astaxanthine te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

Omdat astaxanthine een in vet-oplosbare stof is heb je te maken met bio-accumulatie. Dit betekent niets anders dan dat als je meer miligram neemt dan de halveringstijd er een opstappeling in het lichaam gaat plaatsvinden, vooral in de huid. Dit is in eerste instantie een voordeel, en geen nadeel! De halveringstijd van astaxanthine is 16 uur, dit wil zeggen dat als je 6 miligram astaxanthine neemt er over 16 uur nog 3 miligram in je lichaam zit. Neem je dus elke dag op hetzelfde tijdstip een dosering (ook al is het maar 1 mg) dan zal het over de tijd heen een hoger gehalte geven. Het is daarom verstandig om bij hogere doseringen (12 mg of hoger) af en toe een dag of twee over te slaan om een te hoog gehalte te voorkomen.

Astaxanthine lost op in vetten. Dit wil zeggen dat de beste opname bereikt kan worden als het ingenomen wordt vooraf of tijdens een maaltijd dat bestaat uit vetten. Het tijdstip maakt niet uit en in principe hoeft de dosering niet verdeelt te worden over de dag, maar mag het in 1 keer ingenomen worden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline