Saw Palmetto

Biologische Saw Palmetto (Zaagpalm) bij Superfoodsonline

Wat is Saw Palmetto?

Saw Palmetto (Zegepalm of Zaagpalm) is een kruid dat afkomstig is van een kleine zaagpalm waaruit het serenoa repens extract wordt gehaald. Het is rijk aan vetzuren en plantsterolen. Saw Palmetto wordt in Nederlands vertaald als zaag(tand)palm ofwel zaagpalm. Saw Palmetto Berries wordt in Nederland vertaald als bessen van de saw palmetto plant, ofwel bespoeder. De plant waar de bessen vanaf gehaald worden is de Serenoa Repens.

Werkzame stoffen van Saw Palmetto

Van de zegepalm worden uitsluitende de rijpe vruchten gebruikt als basis voor natuurlijke geneesmiddelen. In zegepalm zitten de fytosterolen delta-7-steroïden, delta-5-steroïden, betasitosterol en enkele derivaten daarvan zoals stigmasterol en daucosterol, cycloartenol, lupeol, lupenon, methylcycloartenol en campestrol. Beta sitosterolen en Stigmaterol zijn de belangrijkste werkzame stoffen in Saw Palmetto.

Saw Palmetto is één van de beste stoffen voor de ondersteuning van de prostaat. Maar Saw Palmetto wordt ook gebruikt bij haaruitval, vanwege de DHT blokkerende werking. Het verlaagt het DHT niveau door het belemmeren van 5-alfa-reductase.

Let op: Saw palmetto heeft invloed op het prolactine gehalte bij vrouwen. Prolactine is een hormoon dat aangemaakt wordt in de voorkwab van de hypofyse, de adenohypofyse. Prolactine heeft een stimulerende werking op het borstklierweefsel te hebben, vrouwen dienen hier rekening mee te houden.

Toepassing en Werking:

  • Draagt bij aan de instandhouding van een normale blaasfunctie
  • Draagt bij aan het normaal functioneren van de prostaat

Is Saw Palmetto veilig?

Saw Palmetto is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Saw Palmetto en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Saw Palmetto bijwerkingen en nadelen?

Saw Palmetto kan de werking van antistollingsmiddelen beïnvloeden. Vermijd gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Wat zijn de ervaringen met Saw Palmetto?

Veel mensen gebruiken Saw Palmetto langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Saw Palmetto productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Saw Palmetto anders dan de Saw Palmetto van de Kruidvat?

Zeker, wij leveren enkel de beste Saw Palmetto waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Saw Palmetto te voelen?

Saw Palmetto is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Saw Palmetto voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Saw Palmetto te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2021 Superfoodsonline