Alles over Saw Palmetto

Saw Palmetto is een populair supplement en is rijk aan vetzuren en plantsterolen. Op deze pagina vind je alles over de Saw Palmetto, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Saw Palmetto is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Saw Palmetto?

Saw Palmetto (Zegepalm of Zaagpalm) is een kruid dat afkomstig is van een kleine zaagpalm waaruit het serenoa repens extract wordt gehaald. Het is rijk aan vetzuren en plantsterolen. Saw Palmetto wordt in Nederlands vertaald als zaag(tand)palm ofwel zaagpalm. Saw Palmetto Berries wordt in Nederland vertaald als bessen van de saw palmetto plant, ofwel bespoeder. De plant waar de bessen vanaf gehaald worden is de Serenoa Repens.

wat is krill?
wat doet krill?

Hoe werkt Saw Palmetto?

Van de zegepalm worden uitsluitende de rijpe vruchten gebruikt als basis voor natuurlijke geneesmiddelen. In zegepalm zitten de fytosterolen delta-7-steroïden, delta-5-steroïden, betasitosterol en enkele derivaten daarvan zoals stigmasterol en daucosterol, cycloartenol, lupeol, lupenon, methylcycloartenol en campestrol. Beta sitosterolen en Stigmaterol zijn de belangrijkste werkzame stoffen in Saw Palmetto.

Saw Palmetto is één van de beste stoffen voor de ondersteuning van de prostaat. Maar Saw Palmetto wordt ook gebruikt bij haaruitval, vanwege de DHT blokkerende werking. Het verlaagt het DHT niveau door het belemmeren van 5-alfa-reductase.

De toepassingen, voordelen en werking van Saw Palmetto:

✔  Draagt bij aan de instandhouding van een normale blaasfunctie*

✔  Draagt bij aan het normaal functioneren van de prostaat*

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan saw-palmetto worden geadviseerd in een dosering van 320 mg extract per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Saw palmetto heeft invloed op het prolactine gehalte bij vrouwen. Prolactine is een hormoon dat aangemaakt wordt in de voorkwab van de hypofyse, de adenohypofyse. Prolactine heeft een stimulerende werking op het borstklierweefsel te hebben, vrouwen dienen hier rekening mee te houden.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Saw Palmetto:

Saw Palmetto wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Saw Palmetto en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Saw Palmetto langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Saw Palmetto productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Saw Palmetto te koop?" Wij leveren enkel de beste Saw Palmetto waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Saw Palmetto zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Saw Palmetto voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Saw Palmetto te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline