Alles over Chaga

Chaga is de bekendste paddestoel met één van de breedste toepassingen. Op deze pagina vind je alles over de Chaga Mushroom, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Chaga is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Chaga?

Chaga (Inonotus obliquus) komt uit de noordelijke regionen van Scandinavië. De paddenstoel wordt in de winter geoogst wanneer de actieve ingrediënten op hun sterkst aanwezig zijn.

De 'diamant van het woud' wordt door het Ainuvolk van Oost-Azië al minstens 600 jaren gebruikt, misschien zelfs langer.

reishi
reishi vormen

Waar is Chaga goed voor?

Wat is de werking van Chaga? Chaga bevat heel veel verschillende werkzame stoffen, zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen, fenolen en enzymen die heel goed te gebruiken zijn voor krachtige thee en tincturen.

De stoffen in Chaga hebben een hele hoge ORAC score (oxygen radical absorbance capacity) en bevatten veel SOD (superoxide dismutase). Chaga wordt ook in de wetenschap steeds populairder door de brede inzetbaarheid en ondersteuning.

Chaga paddestoel bevat bèta-glucaanrijke polysacchariden. Daarnaast heeft het andere actieve verbindingen, bijvoorbeeld betuliniczuur.

De toepassingen, voordelen en werking van Chaga:

✔  Chaga is goed voor de darmen*

✔  Chaga draagt bij aan een normale spijsvertering*

✔  Chaga is goed voor het immuunsysteem*

✔  Chaga ondersteunt de afweer*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Afweer problemen? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

De beste Chaga supplementen

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is het beste Chaga supplement te koop?" Wij leveren enkel de beste Chaga mushroom waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

De beste Chaga supplementen voldoen aan de volgende eisen:

  • Zijn een Chaga extract
  • Geen onnodige toevoegingen
  • Verschillende werkzame stoffen
  • Zijn biologisch
Chaga supplement

Meest gestelde vragen over Chaga:

Chaga is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Chaga en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Chaga is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Chaga, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Chaga te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Veel mensen gebruiken Chaga langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Chaga productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Chaga is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Chaga voelen de effecten na 4-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Chaga te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline