Alles over Cissus (Quadrangularis)

De Cissus quadrangularis is een lid van de wijnstokfamilie en staat ook wel bekend als velddruif. Het is een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de Cissus, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Cissus is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Cissus (Quadrangularis)?

De Cissus quadrangularis heeft verschillende namen die beslist tot de verbeelding spreken, zoals 'de ruggengraat van de duivel' en 'onvermurwbare klimplant'. Dit plantje heeft een goede reputatie binnen de Ayurvedische leer en heeft daarom ook verschillende Indiase namen zoals 'asthisamharaka', 'hadjod' en 'pirandai'.

De Cissus quadrangularis is een lid van de wijnstokfamilie en staat ook wel bekend als velddruif.

wat is Cissus?
wat doet Cissus?

Hoe werkt Cissus (Quadrangularis)?

De Cissus quadrangularis is rijk aan inhoudsstoffen. De plant bevat onder meer carotenoïden, vitamine C, stilbeenverbindingen, flavonoïden (waaronder quercetine), ketosteronen en calcium.

Ketosteronen zijn plantensterolen en vormen het bioactieve ingrediënt van het Cissus quadrangularis supplement. Deze capsules zijn populair als 'workoutsupplement' en worden vaak door sporters en bodybuilders vlak na het sporten gebruikt.

De toepassingen, voordelen en werking van Cissus:

✔  Helpt om op gewicht te blijven*

✔  Ondersteunt de (vet)stofwisseling*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan Cissus worden geadviseerd in een dosering variërend van 250-500 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Overmatige inname kan bij sommige mensen leiden tot bepaalde bijwerkingen, waaronder een opgeblazen gevoel, hoofdpijn, diarree, slapeloosheid en een droge mond.

acerola recept
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline