Alles over Cellulase

Cellulase is een biologisch enzym dat verantwoordelijk is voor het afbreken van cellulose in planten. Op deze pagina vind je alles over de Cellulase, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Cellulase is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Cellulase?

Cellulase is een biologisch enzym dat verantwoordelijk is voor het afbreken van cellulose en andere polysachariden tot glucose, dat vervolgens als energiebron wordt gebruikt. Cellulasen komen zowel bij dieren als bij planten voor. Cellulase wordt aangetroffen in de mond en het spijsverteringsstelsel, waar het plantaardige cellulose afbreekt.

De enzymen breken ook zetmeel af, waardoor ze een noodzakelijke stof zijn voor de spijsvertering.

wat is cellulase?
wat doet cellulase?

Hoe werkt Cellulase?

Cellulase is een spijsverteringsenzym dat helpt bij het afbreken van de cellulose die in planten wordt aangetroffen. Cellulase helpt mensen met een plantaardig dieet om het meeste uit hun voedsel te halen door de cellulose in plantaardig voedsel zoals selderij en bonen af te breken, zodat ze goed kunnen worden verteerd.

Cellulase wordt op verschillende plaatsen aangetroffen, zoals de mond, maag en dunne darm.

De toepassingen, voordelen en werking van Cellulase:

✔  Draagt bij aan de normale werking van de spijsvertering

Deze gezondheidsclaims zijn op dit moment nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering en gebruik

Algemene dosering > 2000-3250 CU per dag Cellulase

Bij specifieke ondersteuning > 3250 CU per dag Cellulase

Wanneer kan je het beste Cellulase innemen? Neem het vooraf aan elke maaltijd die planten bevat.

Gelijktijdige inname van zure voedingsmiddelen of vruchtensappen kan de effectiviteit van ongecoate preparaten verminderen.

wat is cellulase?

Meest gestelde vragen over Cellulase:

In zeldzame gevallen kan een persoon een allergische reactie hebben op Cellulase, maar dit komt eigenlijk vrijwel nooit voor.

Veel mensen gebruiken Cellulase langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Cellulase productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

De effecten van Cellulase zijn meteen. Zodra je het inneemt begint het vezels in het voedsel af te breken.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline