Alles over Orgaanvlees

Het eten van orgaanvlees is sterk in opkomst, maar blijft voor veel mensen niet smakelijk. Er zijn gelukkig orgaanvlees supplementen van hoge kwaliteit die dezelfde voordelen hebben. Op deze pagina vind je alles over de orgaanvlees, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat orgaanvlees is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Waarom orgaanvlees gebruiken?

Vanwege de geweldige mix van mineralen, vitaminen en cofactoren die het lichaam voeden door het consumeren van kwaliteit organen. Orgaanvlees van gras gevoede runderen zijn één van de meest nutriënt hoogwaardige superfoods die we kunnen eten.

Orgaanvlees heeft een heel breed nutriënt profiel en een hoge concentratie van gecombineerde vitaminen, mineralen en enzymen vergeleken met groenten en ander soort vlees. Daarnaast zijn alle voedingstoffen bijzonder goed opneembaar, biobeschikbaar en kunnen gemakkelijk geabsorbeerd worden door het lichaam.

wat is orgaanvlees?
voor wie is orgaanvlees?

Voor wie is orgaanvlees?

Orgaanvlees supplementen zijn voor mensen die de hoogst mogelijke kwaliteit runderorganen willen toevoegen aan hun voeding in een gemakkelijke en snelle manier. De meeste mensen vinden orgaanvlees niet lekker, daarom zijn supplementen een ideale uitkomst.

Orgaanvlees supplementen zijn voor mensen die:

  • willen beginnen met orgaanvlees eten
  • alle gezonde voordelen van orgaanvlees willen ervaren
  • een paleo en keto dieet volgen
  • zeker willen zijn dat ze topkwaliteit orgaanvlees eten
  • niet willen leren hoe je orgaanvlees moet koken
  • orgaanvlees niet lekker vinden

De toepassingen, voordelen en werking van orgaanvlees:

✔  Goed voor de hersenen*

✔  Boordevol vitaminen*

✔  Biobeschikbaar vitamine B12*

✔  Geeft energie*

✔  Bevordert de collageen aanmaak*

✔  Goed voor de huid*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Wetenschappelijk onderzoek

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent en beschikking hebt tot het meeste recente wetenschappelijke onderzoek en deskundig advies. Wil je wetenschappelijke referenties en naslagwerk lezen over orgaanvlees? Mocht je meer informatie over de studies willen hebben, heb je moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Nordic Kings: De beste orgaan supplementen

Orgaanvlees producten zijn in beperkte mate verkrijgbaar in Nederland. Het meeste is beschikbaar bij de slager, maar orgaanvlees supplementen kun je kopen bij sommige natuurwinkels.

Onze producten zijn allemaal biologisch gecertificeerd en komen allemaal uit Europa. Ze zijn geanalyseerd, gekeurd en hebben een kwaliteitsgarantie.

De beste orgaanvlees supplementen voldoen aan de volgende eisen:

  • Gekeurd en geanalyseerd
  • Geen onnodige toevoegingen
  • Verschillende werkzame stoffen
  • Zijn biologisch
 supplement
orgaanmix

Grass Fed Organ Mix

Biologische en gras gevoede runder lever, nieren en hart van Zweedse KRAV gecertificeerde dieren die opgegroeid zijn door het eten van 100% gras en kruiden zonder graan. Alles in één gemakkelijk supplement.

De grondstoffen zijn gevriesdroogd om alle nutriënten te consumeren zonder de belangrijke vitaminen, mineralen en cofactoren te verliezen.

logos

Grass Fed Beef Liver

Biologische en gras gevoede runder lever van Zweedse KRAV gecertificeerde dieren die opgegroeid zijn door het eten van 100% gras en kruiden zonder graan. Alles in één gemakkelijk supplement.

De grondstoffen zijn gevriesdroogd om alle nutriënten te consumeren zonder de belangrijke vitaminen, mineralen en cofactoren te verliezen.

logos
nieren
nieren

Grass Fed Beef Kidney

Biologische en gras gevoede runder nieren van Zweedse KRAV gecertificeerde dieren die opgegroeid zijn door het eten van 100% gras en kruiden zonder graan. Alles in één gemakkelijk supplement.

De grondstoffen zijn gevriesdroogd om alle nutriënten te consumeren zonder de belangrijke vitaminen, mineralen en cofactoren te verliezen.

logos

Grass Fed Beef Heart

Biologische en gras gevoede runder hart van Zweedse KRAV gecertificeerde dieren die opgegroeid zijn door het eten van 100% gras en kruiden zonder graan. Alles in één gemakkelijk supplement.

De grondstoffen zijn gevriesdroogd om alle nutriënten te consumeren zonder de belangrijke vitaminen, mineralen en cofactoren te verliezen.

logos
hart


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2021 Superfoodsonline