Alles over Orgaanvlees

Het eten van orgaanvlees is sterk in opkomst, maar blijft voor veel mensen niet smakelijk. Er zijn gelukkig orgaanvlees supplementen van hoge kwaliteit die dezelfde voordelen hebben. Op deze pagina vind je alles over de orgaanvlees, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat orgaanvlees is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Waarom orgaanvlees gebruiken?

Vanwege de geweldige mix van mineralen, vitaminen en cofactoren die het lichaam voeden door het consumeren van kwaliteit organen. Orgaanvlees van gras gevoede runderen zijn één van de meest nutriënt hoogwaardige superfoods die we kunnen eten.

Orgaanvlees heeft een heel breed nutriënt profiel en een hoge concentratie van gecombineerde vitaminen, mineralen en enzymen vergeleken met groenten en ander soort vlees. Daarnaast zijn alle voedingstoffen bijzonder goed opneembaar, biobeschikbaar en kunnen gemakkelijk geabsorbeerd worden door het lichaam.

wat is orgaanvlees?
voor wie is orgaanvlees?

Voor wie is orgaanvlees?

Orgaanvlees supplementen zijn voor mensen die de hoogst mogelijke kwaliteit runderorganen willen toevoegen aan hun voeding in een gemakkelijke en snelle manier. De meeste mensen vinden orgaanvlees niet lekker, daarom zijn supplementen een ideale uitkomst.

Orgaanvlees supplementen zijn voor mensen die:

  • willen beginnen met orgaanvlees eten
  • alle gezonde voordelen van orgaanvlees willen ervaren
  • een paleo en keto dieet volgen
  • zeker willen zijn dat ze topkwaliteit orgaanvlees eten
  • niet willen leren hoe je orgaanvlees moet koken
  • orgaanvlees niet lekker vinden

De toepassingen, voordelen en werking van orgaanvlees:

✔  Bevat veel mineralen*

✔  Boordevol vitaminen*

✔  Biobeschikbaar vitamine B12*

✔  Een goed natuurlijk multi alternatief*

✔  Bevordert de collageen aanmaak*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Wetenschappelijk onderzoek

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent en beschikking hebt tot het meeste recente wetenschappelijke onderzoek en deskundig advies. Wil je wetenschappelijke referenties en naslagwerk lezen over orgaanvlees? Mocht je meer informatie over de studies willen hebben, heb je moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Nordic Kings: Hoge kwaliteit orgaan supplementen

Orgaanvlees producten zijn in beperkte mate verkrijgbaar in Nederland. Het meeste is beschikbaar bij de slager, maar orgaanvlees supplementen kun je kopen bij sommige natuurwinkels.

Onze producten zijn allemaal biologisch gecertificeerd en komen allemaal uit Europa. Ze zijn geanalyseerd, gekeurd en hebben een kwaliteitsgarantie.

De beste orgaanvlees supplementen voldoen aan de volgende eisen:

  • Gekeurd en geanalyseerd
  • Geen onnodige toevoegingen
  • Verschillende werkzame stoffen
  • Zijn biologisch
nordic kings supplement

De Lever

De lever is het orgaan dat een lichaam helpt om afval- en gifstoffen op te ruimen. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, doet de lever dat niet door die stoffen uit het bloed te 'filteren' en in zichzelf op te slaan. Een lever ruimt afvalstoffen dus op, maar zit er zelf niet vol mee.

Het zit vol retinol (de bruikbare vorm van vitamine A), B-vitamines zoals B12 en folaat (de bruikbare vorm van foliumzuur) en mineralen zoals ijzer, koper en selenium.

De Nieren

Nieren hebben minder bekendheid dan lever, maar zijn minstens net zo gezond. Net als lever zijn ze ontzettend rijk aan vitamine B12 en daarnaast aan riboflavine (B2), ijzer, selenium en fosfor. Nieren bevatten ook DAO, het enzym dat histamine helpt af te breken.

Het Hart

Het hart bevat een hoge hoeveelheid Q10. Daarnaast is het rijk aan collageen en zink.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 50,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline