Alles over Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is verantwoordelijk voor het behoud van de elasticiteit en jeugdige uitstraling van de huid. Op deze pagina vind je alles over Hyaluronzuur, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Hyaluronzuur is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Hyaluronzuur?

Hyaluronzuur, ook bekend als HA, is een stof die van nature in het menselijk lichaam wordt aangemaakt. Het wordt aangetroffen in cellen, weefsels en gewrichten en kan tot 1000 keer zijn gewicht in water vasthouden. Het is een glijmiddel dat kan helpen om de huid te hydrateren en veroudering te voorkomen.

Het wordt in hoge concentraties aangetroffen in de huid, ogen, gewrichten en organen. Het molecuul is geclassificeerd als een polysacharide en bestaat uit amino- en carbonzuurgroepen die aan suikers zijn bevestigd.

wat is krill?
wat doet krill?

Hoe werkt Hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een niet-essentiële, laagmoleculaire organische verbinding die wordt aangetroffen in de extracellulaire vloeistof van de meeste levende organismen. Het wordt gevonden in de kern, het cytoplasma en de celmembranen van cellen.

Het is in de eerste plaats verantwoordelijk voor het behoud van de elasticiteit, het vocht en de smering van de huid. Het is een actief bestanddeel van de natuurlijke vocht inbrengende factor van de huid die de huid gezond, gehydrateerd houdt en helpt om de jeugdige uitstraling te herstellen.

De toepassingen, voordelen en werking van Hyaluronzuur:

✔  Behoud van de normale structuur, elasticiteit en uiterlijk van de huid*

✔  Behoud de stevigheid van de huid*

✔  Vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden*

✔  Maakt de huid van binnenuit mooier*

* Deze cosmetischeclaims zijn nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over cosmetische claims en gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan Hyaluronzuur worden geadviseerd in een dosering variërend van 120-240 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Van hyaluronzuur zijn vrijwel geen bijwerkingen beschreven. Er is een minimale kans op allergische reacties of overgevoeligheidsreacties.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Hyaluronzuur:

Hyaluronzuur wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Hyaluronzuur en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Hyaluronzuur langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Hyaluronzuur productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Hyaluronzuur te koop?" Wij leveren enkel de beste Hyaluronzuur waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Hyaluronzuur zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Hyaluronzuur voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Hyaluronzuur te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline