Wat is Amylase?
Amylase is een zeer belangrijk enzym dat een sleutelrol speelt in het verteringsproces door het zetmeel in voedsel af te breken tot suiker. Amylase is overvloedig aanwezig in bepaalde delen van het menselijk lichaam, vooral in de mond, waar het wordt uitgescheiden door cellen op de tong en de binnenkant van de wangen. Dit enzym wordt ook in andere delen van uw lichaam aangetroffen.
Een Amylase-supplement kan worden ingenomen om koolhydraten te helpen verteren en de spijsvertering te verbeteren.
Dosering en gebruik
Algemene dosering > 5000 tot 20.000 DU per dag Amylase
Bij specifieke ondersteuning > 20.000 DU per dag Amylase
Wanneer kan je het beste Amylase innemen? Neem het vooraf aan elke maaltijd die koolhydraten en/of zetmeel bevat.
Gelijktijdige inname van zure voedingsmiddelen of vruchtensappen kan de effectiviteit van ongecoate preparaten verminderen.
Login and Registration Form
Log In