Alles over Amylase

Amylase is een zeer belangrijk enzym dat een sleutelrol speelt in het verteringsproces van zetmeel en koolhydraten. Op deze pagina vind je alles over de Amylase, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Amylase is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Amylase?

Amylase is een zeer belangrijk enzym dat een sleutelrol speelt in het verteringsproces door het zetmeel in voedsel af te breken tot suiker. Amylase is overvloedig aanwezig in bepaalde delen van het menselijk lichaam, vooral in de mond, waar het wordt uitgescheiden door cellen op de tong en de binnenkant van de wangen. Dit enzym wordt ook in andere delen van uw lichaam aangetroffen.

Een Amylase-supplement kan worden ingenomen om koolhydraten te helpen verteren en de spijsvertering te verbeteren.

wat is amylase?
wat doet amylase?

Hoe werkt Amylase?

Amylase is een enzym dat zetmeel afbreekt tot kleinere suikers, die vervolgens kunnen worden gebruikt voor energie en bouwstenen voor nieuw weefsel. Amylase komt vrij uit de pancreas en speekselklieren en komt de dunne darm binnen via pancreasafscheidingen. Er zijn twee soorten enzymen, ook wel iso-enzymen genaamd werkzaam bij dier en mens, pancreasamylase en speekselamylase. Ze splitsen moeilijk door het lichaam op te nemen moleculen in makkelijk op te nemen suikers bij meeste zoogdieren in de mond en slokdarm en in de dunne darm.

De amylasespiegels stijgen na een maaltijd omdat zetmeel wordt verteerd tot glucose en maltose, die door amylase in de dunne darm worden afgebroken.

De toepassingen, voordelen en werking van Amylase:

✔  Draagt bij aan de normale werking van de spijsvertering

Deze gezondheidsclaims zijn op dit moment nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering en gebruik

Algemene dosering > 5000 tot 20.000 DU per dag Amylase

Bij specifieke ondersteuning > 20.000 DU per dag Amylase

Wanneer kan je het beste Amylase innemen? Neem het vooraf aan elke maaltijd die koolhydraten en/of zetmeel bevat.

Gelijktijdige inname van zure voedingsmiddelen of vruchtensappen kan de effectiviteit van ongecoate preparaten verminderen.

wat is amylase?

Meest gestelde vragen over Amylase:

In zeldzame gevallen kan een persoon een allergische reactie hebben op amylase of pancreasproteasen, maar dit komt eigenlijk vrijwel nooit voor.

Veel mensen gebruiken Amylase langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Amylase productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

De effecten van amylase zijn meteen. Zodra je het inneemt begint het koolhydraten in het voedsel af te breken.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline