Alles over Knoflook

Knoflook is een populair ingrediënt in veel gerechten. Het is ook een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de Knoflook, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Knoflook is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Knoflook?

Knoflook is een populair ingrediënt in veel gerechten. Het is ook een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen.

Knoflook kan op verschillende manieren worden geconsumeerd. De meest gebruikelijke manier is door het te hakken en te koken, of door het te pletten en er een pasta van te maken. Als je meer van de gezondheidsvoordelen van knoflook wilt, kun je supplementen gebruik die extracten van de werkzame stoffen in knoflook bevatten.

Als ingrediënt van bijna elk gerecht is knoflook zeer rijk aan voedingsstoffen die het immuunsysteem van het lichaam versterken.

wat is knoflook?
wat doet krill?

Hoe werkt Knoflook?

Knoflook wordt al eeuwenlang gebruikt om veelvoorkomende kwalen te voorkomen en zit boordevol voedingsstoffen die het immuunsysteem versterken.

Het bevat ook allicine, een ingrediënt waarvan is aangetoond dat het de gezondheid beschermt.

Allicine is een chemische verbinding waarvan is aangetoond dat deze krachtige gezondheidseigenschappen heeft. Het kan worden gevonden in knoflook en vaak geldt: hoe krachtiger de knoflook, hoe hoger het allicinegehalte.

De toepassingen, voordelen en werking van Knoflook:

✔  Draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem*

✔  Draagt bij aan de normale werking van hart en bloedvaten*

✔  Is goed voor de cholesterolspiegel*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan knoflook worden geadviseerd in een dosering variërend van 1000-2000 mg per dag. Als onderhoud kan het gebruik van 1000 mg per dag volstaan. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Knoflook wordt geroemd om zijn vele gezondheidsvoordelen, maar het is belangrijk om de bijwerkingen te kennen die gepaard gaan met het eten van deze smakelijke bol. Van knoflook is aangetoond dat het de bloeddruk en het cholesterolgehalte beïnvloedt en daarom moet je uitkijken als daar medicatie voor gebruikt. Hele hoge doseringen allicine kunnen maagklachten geven.

acerola recept
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline