Alles over Bhringraj

Bhringraj is het belangrijkste ingredient in de ayurveda voor de gezondheid van het haar. Op deze pagina vind je alles over de Bhringraj, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Bhringraj is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Bhringraj?

Bhringraj (Eclipta Alba) wordt verkregen uit de gedroogde en gemalen bladeren van de Eclipta Alba. De Bhringraj plant behoort net als Brahmi, tot de familie Asteraceae en komt oorspronkelijk uit India. De plant groeit vooral in vochtige en warme gebieden.

Het wordt in India traditioneel gebruikt als middel dat de gezondheid van het haar ondersteunt. Ook zou Bhringraj bijdragen aan de vermindering van roos. Bhringraj legt een bruinachtig glansje over je haar. Het is zeker niet zo sterk als indigo.

wat is tulsi?
wat doet bhringraj?

Wat doet Bhringraj?

Bhringraj heeft reinigende en kalmerende effecten op de hoofdhuid.

Het kan zo ook als toner voor je haar en (hoofd) huid werken.

Bhringraj geeft een bruine gloed op je haar,als je de spoeling of het masker lang in je haar laat inwerken.

De toepassingen, voordelen en werking van Bhringraj:

✔  Goed voor de gezondheid van het haar*

✔  Behandeld roos*

✔  Zuivert de hoofdhuid*

 

 

 

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Haar problemen? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Wetenschappelijk onderzoek

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent, snapt waar informatie op gebaseerd is en daarnaast inzicht hebt wanneer je van deskundig advies kan spreken. Heb je misschien moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Meest gestelde vragen over Bhringraj:

Je kunt Bhringraj met warm water vermengen en tussen wasbeurten door je haar een opfrisser geven. Laat het masker een kwartier tot een half uur in je haar zitten. Goed uitspoelen en daarna een spoeling van bijvoorbeeld amla en aloe of azijn-waterspoeling om de harde mineralen te verwijderen uit je haar. Na de spoeling heeft je haar meer volume. Ook zijn je haren en hoofdhuid schoner en de haren kunnen een bruin glansje hebben gekregen. Bhringraj geeft nl. een bruinachtige kleur af, echter licht. Mensen met blond haar kunnen het beste eerst een proefplukje haar behandelen om te zien wat de kleur wordt. Hoe langer de inwerktijd en hoe vaker je Bhringraj gebruikt, hoe meer zichtbaar de kleurverandering.

Bhringraj is een ayurvedisch kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Bhringraj en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Bhringraj is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Veel mensen gebruiken Bhringraj langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Bhringraj productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Bhringraj te koop?" Wij leveren enkel de beste Bhringraj waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Bhringraj is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Bhringraj voelen de effecten na 3-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Bhringraj te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline