Alles over Gerstegras

Gerstegras is al heel lang de meest populaire superfood voor smoothies. Een uitstekende dagelijkse ondersteuning voor de gezondheid. Op deze pagina vind je alles over de Gerstegras, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Gerstegras is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Gerstegras?

Gerstegras is een groene bladgroente die wordt beschouwd als een van de krachtigste superfoods. Het wordt al eeuwenlang gebruikt in de traditionele geneeskunde, maar wordt nu ook gebruikt als voedingssupplement. Het bevat veel vitamines, mineralen, antioxidanten en aminozuren.

De voordelen van gerstegras zijn talrijk, daarom gebruiken zoveel mensen over de hele wereld het elke dag.

wat is krill?
wat doet krill?

Hoe werkt gerstegras?

Gerstegras (barley grass) is een superfood die een aantal verschillende gezonde eigenschappen heeft. Gerstegras is ten eerste rijk aan chlorofyl. Gerstegras, van een biologische verkregen gerst plant zit boordevol goed opneembare vitaminen en mineralen en is een gemakkelijk verteerbare vorm van eiwit. Gerstegras, in de vorm van gemalen gerstegras poeder of een glas vers geperst jong gras, bevat een schat aan plantaardige enzymen, fytonutriënten, carotenoïden en pigmenten.

Gerstegras beschikt over 18 van de 21 aminozuren, met inbegrip van alle van de acht essentiële aminozuren die het lichaam zelf niet kan maken. De hoeveelheid vitaminen in gerstegras is ook indrukwekkend. Gerstegras biedt 30 keer meer vitamine B1 dan koeienmelk, plus vitamine B2, vitamine B6, vitamine B9, vitamine B12 en vitamine C. Gerstegras is ook een uitstekende natuurlijke bron van mineralen. Naast magnesium bevat het ook calcium, koper, ijzer, mangaan, fosfor en kalium.

De toepassingen, voordelen en werking van Gerstegras:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Veel mensen hebben deze vraag gesteld, maar het antwoord is ingewikkeld. Dat komt omdat het antwoord afhangt van de unieke behoeften van een persoon. In de meeste gevallen kan een persoon tot acht ons per dag nemen, maar de meest gebruikelijke dosering is twee tot vier ons per dag.

Van poeder is uiteraard een andere dosering gewenst. Hoewel het algemene begrip van het innemen ervan 3 gram per dag is, hangt de werkelijke hoeveelheid poeder die je moet nemen af van een aantal factoren, waaronder uw gewicht en gezondheidstoestand. Ga eerst altijd uit van de aanbevolen dosering.

Bijwerkingen?

Door de ontgiftende werking zijn er bij enkele een reactie op het gebruik van gerstegras mogelijk. Deze kunnen bestaan uit darmkrampen, diarree, hoofdpijn, vermoeidheid en misselijkheid, maar de symptomen verdwijnen na enkele uren.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Gerstegras:

Gerstegras wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Gerstegras en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Gerstegras langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Gerstegras productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Gerstegras te koop?" Wij leveren enkel de beste Gerstegras waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Gerstegras zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Gerstegras voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Gerstegras te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline