Alles over Zilverkaars (Cimicifuga)

Zilverkaars is het populairste kruid voor de vrouwelijke ongemakken. Op deze pagina vind je alles over de Zilverkaars, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Zilverkaars is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Zilverkaars (Cimicifuga)?

Zilverkaars (Cimicifuga), ook wel Black Cohosh, is een plant die inheems is in het oosten van Noord-Amerika. Het groeit in natte, schaduwrijke bossen en open weiden. De wortel van de plant kan worden gegeten, maar tegenwoordig wordt het het meest gebruikt als thee of als extract dat oraal kan worden ingenomen.

Het is een traditionele Indiaanse remedie voor een verscheidenheid aan toepassingen, waarvan de vrouwelijke ongemakken de belangrijkste zijn.

wat is Cimicifuga?
wat doet Cimicifuga?

Hoe werkt Zilverkaars (Cimicifuga)?

Het bevat een breed scala aan alkaloïden zoals cimicifugine, cimicine, cimigenol en andere tetracyclische triterpenen die gezond en actief zijn.

Zilverkaars is een typisch ‘vrouwenkruid’, dat tegenwoordig ook in Nederland steeds meer bekendheid verkrijgt. Het biedt ondersteuning bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers en prikkelbare gevoelens.

De toepassingen, voordelen en werking van Zilverkaars:

✔  Ondersteunt bij overgangsverschijnselen*

✔  Ondersteunt bij opvliegers en prikkelbare gevoelens*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan cimicifuga worden geadviseerd in een dosering variërend van 2000-3000 mg per dag, of 500 mg extract. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Wij raden het gebruik van zilverkaars af voor kinderen, zwangere of borstvoedende vrouwen. Maar ook mensen met (een geschiedenis van) leveraandoeningen of mensen die onder behandeling zijn voor hormoongevoelige kanker mogen geen zilverkaars gebruiken.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Zilverkaars:

Zilverkaars wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Zilverkaars en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Zilverkaars langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Zilverkaars productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Zilverkaars te koop?" Wij leveren enkel de beste Zilverkaars waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Zilverkaars zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Zilverkaars voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Zilverkaars te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline