Alles over Goji bessen

Goji bessen is al heel lang de meest populaire superfood voor smoothies. Een uitstekende dagelijkse ondersteuning voor de gezondheid. Op deze pagina vind je alles over de Goji bessen, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Goji is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat zijn Goji bessen?

Goji bessen (Lycium Barbarum) zijn een krachtpatser van voeding. Ze zijn voedzaam, niet-GMO en glutenvrij. Goji-bessen worden al eeuwenlang in China geconsumeerd en de populariteit van de bes verspreidt zich sindsdien over de hele wereld. Ze worden geteeld in China, Afghanistan, Chili en Mongolië.

De naam "goji" komt van het Tibetaanse woord "go-shi", wat "de beste" betekent. De Chinese naam voor deze bessen betekent "wolfbessen". Goji-bessen zijn ook bekend als "Lycium barbarum" of "wolfberry".

wat is krill?
wat doet krill?

Hoe werkt Goji?

Goji bessen hebben een dieprode kleur, zijn ongeveer net zo groot als een rozijn en smaken als een kruising tussen een veenbes (cranberry) en een kers.

Goji-bessen zijn een rijke bron van antioxidanten, vitamine C en carotenoïden, die essentieel zijn voor een goede gezondheid. Eén kopje van de bessen bevat meer dan 100% van alle vitamine C die je op een dag nodig hebt. Ze zitten ook vol vezels om je spijsvertering te helpen reguleren. Ze bevatten weinig calorieën en meer vetten dan andere superfoods.

De toepassingen, voordelen en werking van Goji bessen:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Veel mensen hebben deze vraag gesteld, maar het antwoord is ingewikkeld. Dat komt omdat het antwoord afhangt van de unieke behoeften van een persoon. De aanbevolen dosering is 5 gram per dag en de maximale dosering is 16 gram per dag.

Bijwerkingen?

In hele hoge doseringen, of bij mensen die erg gevoelig zijn, zijn er enkele bijwerkingen die goji-bessen kunnen veroorzaken, zoals maagklachten en misselijkheid.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Goji bessen:

Goji bessen wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Goji bessen en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Goji bessen langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Goji bessen productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Goji bessen te koop?" Wij leveren enkel de beste Goji bessen waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Goji bessen zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Goji bessen voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Goji bessen te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline