Alles over Gojibessen

Wat zijn Goji Bessen?

Goji bessen hebben een dieprode kleur, zijn ongeveer net zo groot als een rozijn en smaken als een kruising tussen een veenbes (cranberry) en een kers. Goji bessen (Lycium Barbarum) vervullen een belangrijke rol binnen de traditionele Chinese geneeskunde.

Goji bessen worden in China ook wel "happy berries" of "smiley berries" genoemd

Goji bessen bevatten maar liefst 18 aminozuren (inclusief alle essentiële), 22 mineralen, 6 vitaminen en hele veel antioxidanten. Het is waarschijnlijk de rijkste bron van carotenoïde.

Human Growth Hormone (HGH) : Hoe ouder je wordt hoe minder Human Growth Hormone (HGH) je produceert, goji bessen zijn samen met bijenpollen een van de weinige bronnen van HGH.

Is Goji Bes veilig?

Goji Bes is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Goji Bes en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Goji Bes bijwerkingen en nadelen?

Goji Bes is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Wat zijn de ervaringen met Goji Bes?

Veel mensen gebruiken Goji Bes langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Goji Bes productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Goji Bes anders dan de Goji Bes van de Albert Heijn (AH)?

Zeker, wij leveren enkel de beste Goji Bes waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Goji Bes te voelen?

Goji Bes is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekend dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Goji Bes voelen de effecten na 5-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Goji Bes te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2021 Superfoodsonline