Alles over Zeesla

Zeesla is erg lekker en bevat relatief veel eiwit, vitaminen en mineralen. Op deze pagina vindt je alles over Zeesla, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Zeesla is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Zeesla: Moeras sla uit de zee

Ulva is Latijn voor ‘moeras plant’. Ook al lijkt het er wel op, zeesla is geen familie van de gewone sla. Zeesla heeft een frisse en sterke smaak dat lijkt op zuring.

zeesla
zeesla

Waarom zeesla gebruiken?

Zeesla bevat relatief veel eiwit, ijzer, calcium, mangaan, kalium, kiezelzuur en de vitaminen A, B en C. Het wordt ook gebruikt als kruidenremedie.

De toepassingen, voordelen en werking van Zeesla:

✔  Rijk aan mineralen*

✔  Draagt bij aan een normale werking van de schildklier*

✔  Rijk aan vitaminen*

✔  Draagt bij aan het goed functioneren van het zenuwstelsel*

 

 

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Ondersteuning van de schildklier? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Wetenschappelijk onderzoek

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent, snapt waar informatie op gebaseerd is en daarnaast inzicht hebt wanneer je van deskundig advies kan spreken. Heb je misschien moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

De beste Zeesla supplementen

Waar kun je zeewier kopen? Zeewier producten zijn in beperkte mate verkrijgbaar in Nederland. Zeewier kun je kopen bij natuurwinkels, grotere supermarkten en toko's. Het assortiment varieert, meestal kun je gedroogde varianten kopen.

Onze zeewieren zijn bijna allemaal biologisch gecertificeerd en komen bijna allemaal uit Europa. Ze zijn geanalyseerd, gekeurd en hebben een kwaliteitsgarantie.

De beste Zeesla supplementen voldoen aan de volgende eisen:

  • Gekeurd en geanalyseerd
  • Geen onnodige toevoegingen
  • Verschillende werkzame stoffen
  • Zijn biologisch
Zeesla supplement

Meest gestelde vragen over Zeesla:

Zeesla wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Zeesla en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Sommige zeewieren, zoals Zeesla, kunnen grote hoeveelheden jodium bevatten, mensen met problemen aan de schildklier moeten voorzichtig zijn.

Veel mensen gebruiken Zeesla langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve categorieën die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Zeesla productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren om dit te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Zeesla te koop?" Wij leveren enkel de beste zeewieren waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Zeesla is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van zeewier voelen de effecten na een maand. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag zeewier te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline