Sales & Aanbiedingen


Voorkomen is beter dan genezen. Dit doen we door samen te werken met leveranciers om bijvoorbeeld producten slim in te kopen, te bestellen en beter in te zetten. Daarnaast prijzen we producten af met een stevige aanbieding als het door ons als kort houdbaar beschouwd wordt en/of het de houdbaarheidsdatum bijna bereikt.

Op deze pagina vind je alle producten die uit het assortiment gaan of een naderende houdbaarheidsdatum hebben, zodat ze niet weggegooid hoeven te worden. Het geeft een gemakkelijk overzicht van welke producten je kan kopen tegen een extra voordelige prijs. Goed voor de portemonnee en voor het verminderen van verspilling.

Geen aanbieding meer missen?

Ontvang 1x per week nieuwe aanbiedingen

Je kan op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met onze voorwaarden.
korthoudbaar

Liever niet verspillen


Producten met een THT, tenminste houdbaar tot, zijn vaak nog lange tijd na het overschrijden van de datum prima te gebruiken. Vooral houdbare voedingsmiddelen, zoals rijst, lenen zich hier goed voor. Verwar de THT- niet met de TGT-datum. TGT staat voor ‘te gebruiken tot’ en die staat op kort houdbare artikelen.

Wij bieden daarom producten aan op deze pagina vanwege een beperkte houdbaarheidsdatum. Natuurlijk doen wij er alles aan om zo slim en efficiënt mogelijk in te kopen om zo min mogelijk te verspillen. Zo stimuleren ook wij een duurzame levensstijl en gaan we met z’n allen meer bewust met het milieu en de natuur om.

korthoudbaar

Promotie korting


Deze producten hebben tijdelijk een lagere prijs. Denk aan een introductie korting van een nieuw product of merk. Maar aantrekkelijke promotie kortingen zitten ook in deze categorie.

korthoudbaar

In de uitverkoop


Onderstaande producten hebben wij niet meer in ons assortiment, maar zijn tijdelijk nog op voorraad. We kunnen om allerlei redenen een product stopzetten: de fabrikant stopt met het product of wij besluiten het product of soms een heel merk te stoppen vanwege inkoopmoeilijkheden, te weinig interesse of leveringsproblemen.

Als de veiligheid ter discussie is gesteld wordt een product uiteraard niet meer verkocht.


✔  Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline