Wat is Glucoamylase?
Glucoamylase is een spijsverteringsenzym dat polysachariden, of complexe koolhydraten, afbreekt tot eenvoudige suikers. Alle plantaardige voedingsmiddelen bevatten polysachariden en mensen kunnen ze niet verteren zonder dit enzym.
Glucoamylase is een enzym dat voorkomt in bacteriën, schimmels en planten. Deze enzymen breken de polysachariden met vertakte en rechte ketens af. Glucoamylase wordt steeds vaker gebruikt in de voedselverwerking om zetmeel af te breken zodat het kan worden verwerkt tot andere ingrediënten.
Dosering en gebruik
Algemene dosering > 20-50 AGU per dag Glucoamylase
Bij specifieke ondersteuning > 50 AGU per dag Glucoamylase
Wanneer kan je het beste Glucoamylase innemen? Neem het vooraf aan een koolhydraat bevattende maaltijd.
Gelijktijdige inname van zure voedingsmiddelen of vruchtensappen kan de effectiviteit van ongecoate preparaten verminderen.
Login and Registration Form
Log In