Alles over Glucoamylase

Glucoamylase is een spijsverteringsenzym dat koolhydraten afbreekt tot eenvoudige suikers. Op deze pagina vind je alles over de Glucoamylase, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Glucoamylase is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Glucoamylase?

Glucoamylase is een spijsverteringsenzym dat polysachariden, of complexe koolhydraten, afbreekt tot eenvoudige suikers. Alle plantaardige voedingsmiddelen bevatten polysachariden en mensen kunnen ze niet verteren zonder dit enzym.

Glucoamylase is een enzym dat voorkomt in bacteriën, schimmels en planten. Deze enzymen breken de polysachariden met vertakte en rechte ketens af. Glucoamylase wordt steeds vaker gebruikt in de voedselverwerking om zetmeel af te breken zodat het kan worden verwerkt tot andere ingrediënten.

wat is glucoamylase?
wat doet glucoamylase?

Hoe werkt Glucoamylase?

Glucose is het meest voorkomende koolhydraat in de natuur en wordt door alle levende cellen als energiebron gebruikt. De afbraak van glucose om energie op te leveren, bekend als glycolyse, vindt plaats in het cytoplasma van alle cellen. Sommige cellen hebben echter ook glucose nodig voor groei en voor de productie van veel belangrijke verbindingen.

Glucoamylase is een enzym dat de bindingen van polysachariden in zetmeel afbreekt. Glucose is een polysacharide die bestaat uit kleinere moleculen zoals amylopectine en amylose, die in zetmeel worden aangetroffen. Glucoamylase werkt door de bindingen te verbreken.

De toepassingen, voordelen en werking van Glucoamylase:

✔  Draagt bij aan de normale werking van de spijsvertering

Deze gezondheidsclaims zijn op dit moment nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering en gebruik

Algemene dosering > 20-50 AGU per dag Glucoamylase

Bij specifieke ondersteuning > 50 AGU per dag Glucoamylase

Wanneer kan je het beste Glucoamylase innemen? Neem het vooraf aan een koolhydraat bevattende maaltijd.

Gelijktijdige inname van zure voedingsmiddelen of vruchtensappen kan de effectiviteit van ongecoate preparaten verminderen.

wat is glucoamylase?

Meest gestelde vragen over Glucoamylase:

In zeldzame gevallen kan een persoon een allergische reactie hebben op glucoamylase of pancreasproteasen, maar dit komt eigenlijk vrijwel nooit voor.

Veel mensen gebruiken Glucoamylase langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Glucoamylase productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

De effecten van glucoamylase zijn meteen. Zodra je het inneemt begint het koolhydraten in het voedsel af te breken.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline