Alles over Inca bessen (Golden Berry)

Inca bes is een populair supplement waarvan de gezondheidsvoordelen uitgebreid bestudeerd zijn. Op deze pagina vind je alles over de Inca bes, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Inca bes is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Inca bes?

De Incabes (Golden Berry) is een kleine goud-gele bes met een pittige smaak en komt oorspronkelijk uit de Andes-hooglanden van Peru en Bolivia. Ze werden eeuwenlang door de Inca's gebruikt als traditioneel medicijn. Het is een van de meest voedzame planten die er bestaan vanwege het hoge gehalte aan antioxidanten, eiwitten, vezels en vitamine C.

Ze groeien het best in regio's met een hoge luchtvochtigheid.

wat is krill?
wat doet krill?

Hoe werkt incabessen?

Ze zijn rijk aan vitamine C, een belangrijke voedingsstof voor het immuunsysteem. De bessen worden door veel atleten gebruikt vanwege hun hoge energiegehalte, maar ook vanwege hun vermogen om herstel na trainingen te bevorderen.

De voedingswaarde van inca bessen is enorm hoog. Ze bevatten vitamine A, C, B1, B2, B6 en zelfs B12. Deze heerlijke gedroogde vruchten zijn dus perfect om op een lekkere manier om aan je dagelijkse vitamines te komen. Ook bestaan inca bessen voor ongeveer 16% uit plantaardige eiwitten, een van de hoogste gehaltes die je in fruit kunt aantreffen.

De toepassingen, voordelen en werking van Inca bes:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan incabessen worden geadviseerd in een dosering variërend van 3 tot 10 gram per dag. Als onderhoud kan het gebruik van enkele grammen per dag volstaan. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Hoewel incabessen een superfood is, kan het in (hele) hoge doseringen voor maagklachten zorgen.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Inca bes:

Inca bes wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Inca bes en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Inca bes langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Inca bes productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Inca bes te koop?" Wij leveren enkel de beste Inca bes waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Inca bes zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Inca bes voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Inca bes te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline