Alles over Protease

Protease is een eiwitverterend enzym dat door bepaalde bacteriën wordt geproduceerd. Op deze pagina vind je alles over de Protease, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Protease is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Protease?

Protease is een eiwitverterend enzym dat door bepaalde bacteriën wordt geproduceerd. Proteasen zijn een klasse enzymen die de peptidebinding (-CO-NH-) in eiwitten hydrolyseren. Ze zijn van vitaal belang voor het functioneren van cellen en bestaan als onderdeel van veel belangrijke reacties.

Protease helpt bij de afbraak van eiwitten, wat belangrijk is voor personen die moeite hebben met het verteren of opnemen van eiwitten.

wat is Protease?
wat doet Protease?

Hoe werkt Protease?

Proteasen zijn een klasse enzymen die eiwitketens doorknippen. Ze kunnen worden geclassificeerd als endoproteasen, die werken op interne peptidebindingen, of exoproteasen, die werken aan het einde van een polypeptideketen.

De functie van dit enzym in de cel is het afbreken van eiwitten die niet meer nodig zijn en zich ophopen. Proteasen helpen ook bij het opbouwen van eiwitten en reguleren hun concentratie in het lichaam.

De toepassingen, voordelen en werking van Protease:

✔  Draagt bij aan de normale werking van de spijsvertering

Deze gezondheidsclaims zijn op dit moment nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering en gebruik

Algemene dosering > 10.000-100.000 HUT per dag Protease

Bij specifieke ondersteuning > 100.000 HUT per dag Protease

Wanneer kan je het beste Protease innemen? Neem het vooraf aan elke maaltijd die eiwitten bevat.

Gelijktijdige inname van zure voedingsmiddelen of vruchtensappen kan de effectiviteit van ongecoate preparaten verminderen.

wat is Protease?

Meest gestelde vragen over Protease:

In zeldzame gevallen kan een persoon een allergische reactie hebben op Protease, maar dit komt eigenlijk vrijwel nooit voor.

Veel mensen gebruiken Protease langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Protease productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

De effecten van Protease zijn meteen. Zodra je het inneemt begint het eiwit in het voedsel af te breken.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline