Alles over Lipase

Lipase is een enzym dat in het menselijk lichaam wordt aangetroffen en is verantwoordelijk voor de afbraak van vet bij de mens. Op deze pagina vind je alles over de Lipase, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Lipase is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Lipase?

Lipase is een enzym dat in het menselijk lichaam wordt aangetroffen en is verantwoordelijk voor de afbraak van vet bij de mens. Lipasen zijn van nature aanwezig in de menselijke darm en pancreassappen. Lipase is een enzym dat helpt bij het verteren van lipiden in het spijsverteringsstelsel. Lipase breekt triglyceriden af tot glycerol en vetzuren die vervolgens door de darm worden opgenomen.

Het werd voor het eerst ontdekt in 1857 door de Franse chemicus en apotheker Charles-Adolphe Wurtz.

wat is Lipase?
wat doet Lipase?

Hoe werkt Lipase?

Lipase is een enzym dat vetten afbreekt. Een dieet met veel lipiden, die door ons lichaam worden afgebroken tot triglyceriden, kan leiden tot een hoger niveau van lipasen in het lichaam. Lipasen breken deze triglyceriden af, zodat ze kunnen worden gebruikt voor energie of worden opgeslagen als vetweefsel. Lipase speelt ook een rol bij het afbreken van melkvet en helpt zo bij de vertering van zuivelproducten.

De toepassingen, voordelen en werking van Lipase:

✔  Draagt bij aan de normale werking van de spijsvertering

Deze gezondheidsclaims zijn op dit moment nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering en gebruik

Algemene dosering > 3000-4000 FIP per dag Lipase

Bij specifieke ondersteuning > 4000 FIP per dag Lipase

Wanneer kan je het beste Lipase innemen? Neem het vooraf aan elke maaltijd die vet bevat.

Gelijktijdige inname van zure voedingsmiddelen of vruchtensappen kan de effectiviteit van ongecoate preparaten verminderen.

wat is Lipase?

Meest gestelde vragen over Lipase:

In zeldzame gevallen kan een persoon een allergische reactie hebben op Lipase, maar dit komt eigenlijk vrijwel nooit voor.

Veel mensen gebruiken Lipase langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Lipase productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

De effecten van Lipase zijn meteen. Zodra je het inneemt begint het vet in het voedsel af te breken.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline