Alles over Blaaswier

Blaaswier is rijk aan jodium en is hét zeewier voor de ondersteuning van de schildklier. Op deze pagina vindt je alles over Blaaswier, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Blaaswier is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Blaaswier: Boordevol Jodium

Fucus is een geslacht van bruinwieren die in de intergetijdenzone voorkomen op harde substraten.

Blaaswier, één van de meest voorkomende bruine zeewieren, is de gewone naam voor deze Fucus (Grieks voor ‘zeewier’) soort, omdat de luchtblazen van het blaaswier helpen het te laten drijven in het water. Blaaswier is olijf- tot geelgroen van kleur, met een sterke, leerachtige structuur.

Blaaswier is rijk aan jodium, magnesium, broom, fosfor, zink, ijzer, kalium, eiwit, algin, slijmstoffen, mannitol, fucoidan, lysine, fytohormonen, antioxidanten en vitaminen A, C, E en K.

blaaswier
blaaswier

Waarom Blaaswier gebruiken?

Blaaswier is van oudsher een belangrijk deel uit de voeding (10%-25%) in Japan. Blaaswier is, net als andere bruinwieren, rijk aan een specifieke klasse polyfenolen, de florotannines.

Blaaswier bevat hoge concentraties jodium, tot 600 microgram per gram. Consumptie van blaaswier helpt de schildklier stofwisseling normaal te houden. Een mogelijk werkingsmechanisme is competitieve remming door de fucosterolen in blaaswier.

De toepassingen, voordelen en werking van Blaaswier:

 

✔  Draagt bij aan een normale werking van de schildklier*

✔  Draagt bij aan een normale energieproductie*

✔  Draagt bij aan een normale cognitieve functie*

✔  Draagt bij aan het goed functioneren van het zenuwstelsel*

 

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Wetenschappelijk onderzoek

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent, snapt waar informatie op gebaseerd is en daarnaast inzicht hebt wanneer je van deskundig advies kan spreken. Heb je misschien moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

De beste Blaaswier supplementen

Waar kun je zeewier kopen? Zeewier producten zijn in beperkte mate verkrijgbaar in Nederland. Zeewier kun je kopen bij natuurwinkels, grotere supermarkten en toko's. Het assortiment varieert, meestal kun je gedroogde varianten kopen.

Onze zeewieren zijn bijna allemaal biologisch gecertificeerd en komen bijna allemaal uit Europa. Ze zijn geanalyseerd, gekeurd en hebben een kwaliteitsgarantie.

De beste Blaaswier supplementen voldoen aan de volgende eisen:

  • Gekeurd en geanalyseerd
  • Geen onnodige toevoegingen
  • Verschillende werkzame stoffen
  • Zijn biologisch
Blaaswier supplement

Meest gestelde vragen over Blaaswier:

Blaaswier wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Blaaswier en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Sommige zeewieren, zoals Blaaswier, kunnen grote hoeveelheden jodium bevatten, mensen met problemen aan de schildklier moeten voorzichtig zijn.

Veel mensen gebruiken Blaaswier langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve categorien die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Blaaswier productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren om dit te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Blaaswier te koop?" Wij leveren enkel de beste zeewieren waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Blaaswier is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van zeewier voelen de effecten na een maand. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag zeewier te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline