Alles over Pepermunt

Dit kruid is bekend en geliefd vanwege de frisse muntsmaak. Het is ook een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de Pepermunt, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Pepermunt is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Pepermunt?

Pepermunt is een groenbladige vaste plant met een vierkante stengel, donkerrood-paarse bladeren en pieken van witte of paarse bloemen. Het is inheems in de Middellandse Zee, maar wordt al eeuwenlang in India gekweekt.

Pepermunt is een lid van de muntfamilie en bevat actieve alkaloïden zoals menthol, menthon, limoneen en pulegone. Deze actieve alkaloïden geven pepermunt zijn verfrissende smaak en het verkoelende gevoel op je huid.

wat is Pepermunt?
wat doet Pepermunt?

Hoe werkt Pepermunt?

Pepermuntbladeren hebben een aantal actieve alkaloïden, waaronder menthol en pulegone. Menthol is nuttig voor de luchtwegen, omdat het de luchtwegen helpt ontspannen. Pulegone heeft een chemische structuur die lijkt op menthol, maar is minder krachtig. Het heeft ook antibacteriële eigenschappen.

De toepassingen, voordelen en werking van Pepermunt:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan pepermunt worden geadviseerd in een dosering variërend van 1000-2000 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Niet aanbevolen bij zwangerschap en borstvoeding. Raadpleeg eerst een deskundige als u medicijnen gebruikt en/of als u last heeft van een lever- of nierziekte.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Pepermunt:

Pepermunt is een kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Pepermunt en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Pepermunt is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam. Astralagus kun je beter niet nemen als je een auto-immuun ziekte hebt of medicijnen inneemt die werken op het immuun systeem, zoals cyclophosphamide. Ook is aangetoond dat astralagus de afbraak van Lithium in je lichaam verhinderd, neem dit kruid dus niet als je lithium slikt. Ook kan het de bloedsuiker en bloeddruk beïnvloeden.

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Pepermunt, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Pepermunt te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Veel mensen gebruiken Pepermunt langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Pepermunt productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Pepermunt te koop?" Wij leveren enkel de beste Pepermunt waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Pepermunt is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Pepermunt voelen de effecten na 3-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Pepermunt te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline