Alles over Hartgespan (Motherwort)

Hartgespan is een kalmerend kruid dat al vele jaren voor de ondersteuning van de bloeddruk gebruikt wordt. Op deze pagina vind je alles over de Hartgespan, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Hartgespan is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Hartgespan?

> Hartgespan is één van de meest gebruikte kruiden in Europa.
> Hartgespan is een van de beste oplossingen voor de ondersteuning van het hart.
> Hartgespan is veilig, maar toch moeten sommige mensen voorzichtig zijn.

Hartgespan (Leonurus cardiaca) werd in het oude Griekenland gegeven aan vrouwen die op het punt stonden te bevallen voor meer rust en kalmte. De Romeinen daar en tegen zetten hartgespan hoofdzakelijk in tegen hartkloppingen. In China werd dit kruid net als in Griekenland gebruikt tijdens en na de bevalling. Het is een echt moederkruid.

Tegenwoordig wordt hartgespan meestal ingezet voor de ondersteuning van het hart en bloeddruk.

wat is hartgespan?
wat doet hartgespan?

Waarom voor Hartgespan kiezen?

De Hartgespan plant bevat looistoffen, de bitterstof leocardine, terpenen, flavonoïden zoals rutine en quercetine en etherische oliën.

Het is zeer geschikt voor vrouwen. Hartgespan is werkzaam bij een uitblijvende menstruatie, vooral wanneer deze veroorzaakt wordt door stress en angst. Ook bij een pijnlijke menstruatie. Het ontspant tijdens de overgang, verminderd opvliegers.

De toepassingen, voordelen en werking van Hartgespan:

✔  Goed bij vrouwelijke ongemakken

✔  Ondersteunt een normale menstruatie

✔  Geeft rust*

✔  Is goed voor de bloeddruk*

✔  Ondersteunt hart en bloedvaten*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Rust nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Doseringen en gebruik van Hartgespan

De aangeraden gemiddelde dagdosering bedraagt het equivalent van 4,5 gram kruid tot 3 maal 2 a 4 gram. Het is aan te raden om hargespan vooraf aan de lunch in te nemen voor optimaal effect. Hargespan wordt ook wel verwerkt in traditionele soepen.

dosering en gebruik

Meest gestelde vragen over Hartgespan:

Hartgespan is een kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Hartgespan en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Hartgespan gebruik je niet in combinatie met medicijnen die invloed hebben op de bloeddruk. Gebruik geen Hartgespan als je bloedverdunners gebruikt.

Veel mensen gebruiken Hartgespan langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Hartgespan productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Hartgespan te koop?" Wij leveren enkel de beste Hartgespan waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Hartgespan is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Hartgespan voelen de effecten na 5-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Hartgespan te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline